≫ 

Partizan se prvi javio posle odluke da se fudbal igra uz prisustvo navijača

Miloš Vazura pozdravio ovu odluku, iako oni u klubu ništa još zvanično nisu dobili

  • 12
Početak priprema FK Partizan Foto: Marko Jovanović

Generalni direktor FK Partizan Miloš Važura izajvio je da će klubu veoma značiti to što će od 1. juna biti dozvoljeno prisustvo navijača na utakmicama.

Krizni štab je odlučio da se dozvole javni skupovi sa najviše 1.000 ucesnika, pa će tako od 1. juna biti ozvoljeno okupljanje publike na sportskim dogadajima na otvorenom.

- Još uvek ništa zvanično nismo dobili, ali ukoliko se to dozvoli naravno da će veoma značiti klubu. Fudbal nije isti sa i bez navijača. Imamo priliku da gledamo nemačku Bundesligu koja se igra bez navijača i vidi se da nešto fali. Sigruno da će značiti velika podrška sa tribina, vidim da će biti neka posebna pravila. To je dobra stvar, jer fudbal se igra zbog navijača. Bez publike to nije to - rekao je Vazura Tanjugu.

Broj navijača biće ograničen, a očekuju se i dodatne bezbednosne mere poput poštovanja fizičke distance od najmanje dva metra.

- Nadam se da će sve biti sprovedeno u delo i da će sve biti bezbedno. Mi čekamo upustvo od Fudbalskog saveza i ljudi koji su za to zaduženi. Koliko sam pročitao, mora da bude poštovana udaljenost, a to će iziskivati određenu organizaciju. Podržavamo to i čim doktori to kažu znači da je dobra odluka - zaključio je Vazura.

Podsetimo, sezona se nastavlja u petak 29. maja i to prvo kolo nastavka definitivno će biti bez navijača koji se očekuju u četvrtfinalu Kupa sledeće sedmice.

(Telegraf.rs.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бириљ

    27. maj 2020 | 15:16

    партизан не мора да брине, они ионако немају навијаче...

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    27. maj 2020 | 15:18

    Колико их има, боље да направе макете навијача,, да се стекне утисак да их неко гледа и долази...и не приближавати камере, само из даљине😂😂😂

  • marko

    27. maj 2020 | 19:48

    ušlihtajte se velikom vodji i igrajte kao vecito drugi.zna se sto je publika pustena,zbog proslave zvezdine titule.neka vs gazi a vi mu se samo slihtajte u svim sportovima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA