≫ 

Grobari šamarali Savu Miloševića: Novi skandal u Humskoj, trener crno-belih pred odlaskom?

Užas...

Grobari, Savo Milošević Foto: MN Press, Marko Jovanović

Humska je opet bila mesto huliganskog ispada u kojem su na meti bili sportski radnici, ovog puta to je bio niko drugi do trener Partizana Savo Milošević.

Kako prenose beogradski mediji, grupa navijača crno-belih, u pitanju su neke viđenije pristalice sa južne tribine, verbalno su napali, a jedan od njih je čak i šamarao trenera ekipe iz Humske?!

Blic prenosi da je zbog tog incidenta, koji se dogodio pre mesec dana u restoranu na stadionu Partizana, Milošević blizu odluke da napusti klub.

- Sve se odigralo u restoranu Partizana na stadionu u Humskoj, kada je Milošević čak dobio i nekoliko udaraca od viđenijih pristalica crno-belih - prenosi ovaj portal.

Prema navodima Blica, huligani su bili nezadovoljni jer se strateg crno-belih nije pojavio na sastanku sa navijačima zakazanom dan ranije. Milošević je došao u restoran nakon nekoliko dana baš u trenutku kada je za susednim stolom sedelo nekoliko navijača.

Oni su mu prišli vidno nezadoviljni i posle kraće rasprave udarili mu nekoliko šamara. Sve se završilo na tome.

Prema drugoj verziji priče, sastanak je ipak održan, a Savo se našao na udaru huligana jer je navodno rekao da navijači ne smeju da se mešaju u klupsku politiku. To je bio povod da jedan od huligana nasrne na njega i udari mu šamar.

Savo Milošević je zasad bez komenatara povodom ovog teškog incidenta.

Podsetimo, pre četiri godine na parkignu stadiona u Humskoj trojica huligana, među kojima je bio i ubijeni vođa navijača Aleksandar Stanković, napala su direktora kluba Miloša Vazuru, i brutalno pretukli čoveka iz njegovog obezbeđenja.

Video: Milošević: Momci dobro rade, ali da ih ne hvalim mnogo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    28. maj 2020 | 09:23

    Ja ne verujem u ovo ali ako je istina katanac odmah... Ne bi Savo dozvolio to veći je on mangup od svih tih nepismenih idiota zbog kojih ja više ne idem na utakmice.

  • Moci

    28. maj 2020 | 09:09

    Ja sam zvezdaš ali ovo je sramota za Srbiju za bilo koji klub,da nam navijači vode klubove i da biju koga stignu neznam stvarno.

  • Ss

    28. maj 2020 | 09:02

    Podrska za Savu, huliganima zabraniti dolazak na stadion.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA