Zvezdi sudi bivši Mažićev tim, Partizanu čovek kog su optuživali da redovno pomaže crno-belima

Poznata imena sudija koji sude 27. kolo

  • 2
FK Inđija - FK Crvena zvezda

Foto: Marko Jovanović

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije delegirala je delioce pravde za mečeve 27. kola Superlige koja se "vraća" u petak!

Upravo će u petak igrati Crvena zvezda koja od 19.30 minuta gostuje Radu na Banjici i u slučaju pobede osvojiće šampionski pehar. Pravdu će im deliti Danilo Grujić uz pomoćnike Dalibora Đurđevića i Milovana Ristića - naše najbolje sudije.

Partizan svoj meč protiv lučanske Mladosti igra u subotu od 17.30, a glavni sudija će biti Novica Anđelovski koji je svojevremeno optužen da je svojim odlukama pomagao crno-belima. Pomoćnici su mu Goran Beljin i Dejan Potočan.

Miloš Đorđić će suditi derbi 27. kola između Vojvodine i Čukaričkog (petak, 17.00), dok će Bojan Nikolić deliti pravdu na meču TSC - Javor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kako da ne ...

    28. maj 2020 | 11:08

    Pogledajte meceve Zvezde kada je on bio glavni sudija,svi su se redom zavrsavali sa 4-5 : 0 za nju uz bar po jedan penal ,onako olako dosudjen . Ne zamera se on ni Partizanu ni Zvezdi !

  • Džek

    28. maj 2020 | 11:04

    Andjelkovski dosudio protiv Inđije dva najsramnija penala - 90. i 92. minut

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA