Lalatović ostaje veran Vojvodini

Trener koji je ove sezone sjajno predvodio novosadske crveno-bele ostaće na klupi do narednog leta

  • 1
FK Vojvodina, Nenad Lalatović Foto: MN Press

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović danas je produžio ugovor sa klubom do juna 2021. godine. Na taj način, srpska „stara dama“ i mladi stručnjak nastaviće uspešnu saradnju koju su imali u prethodnom periodu, a navijači Voše se nadaju da su time nagovešteni i još bolji rezultati crveno-belih u narednoj sezoni.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde po drugi put radi u novosadskom timu, a rezultati tokom njegovih mandata u klubu su izuzetni. Trenutno se novosadski crveno-beli bore za drugo mesto na tabeli, kao i trofej u kupu.

Lalatović je Vojvodinu preuzeo u julu 2019. godine, nakon što je sa radničkim iz Niša osvojio drugo mesto u Superligi. Trener ''Stare dame'' je bio i u periodu novembar 2015. godine - decembar 2016. godine, kada je tim predvodio na 52 utakmice.

Između ostalog, bio je šef stručnog štaba Vojvodine u plej-ofu za Ligu Evrope, kada je AZ Alkmar bio bolji od Novosađana. Tokom aktuelnog mandata, na 24 meča na klupi Vojvodine, upisao je samo četiri poraza i to od Crvene zvezde (dva puta), Partizana i TSC-a.

Predsednik FK Vojvodina Vojislav Gajić izrazio je zadovoljstvo zbog produženja ugovora sa Nenadom Lalatovićem i poželeo mu mnogo sreće u budućnosti.

- Bez obzira na određene spekulacije, produženje saradnje sa Nenadom Lalatovićem nikada nije dolazilo u pitanje. Klub je zadovoljan načinom njegovog rada, o čemu najbolje svedoče rezultati, tako da je saradnja produžena na obostrano zadovoljstvo.

- U prethodnih godinu dana, mnoge stvari su se pomerile unapred, a u budućnosti ćemo svi zajedno morati da radimo još više. Prošle godine, prioritet nam je bio rezultat u prvenstvu, a naredne sezone ćemo, pored toga, za cilj imati i da afirmišemo mlade momke iz naše omladinske škole, kao i da pokušamo da se plasiramo u grupnu fazu Lige Evrope - kaže Gajić.

Video: Lalatović o izjavi Vučića i velikoj želji: Dao bih 10 godina života za trofej s Vojvodinom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miš....

    28. maj 2020 | 15:27

    Pa gde će jadan!? Nikada neće moći,da napravi aranžman preko!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA