≫ 

Siti i Arsenal otvaraju kolo: Poznat datum nastavka Premijer lige!

Englezi su izgleda napokon "prelomili"

  • 1
Premijer liga trofej, Engleska

Foto: Tanjug/AP

Lepe vesti stižu sa Ostrva - Premijer liga bi trebalo da se nastavi 17. juna kada bi Mančester Siti i Arsenal, odnosno Aston Vila i Šefild, odigrati zaostale utakmice koje su prekinute zbog pandemije!

S tim da će tri dana kasnije, dakle 20. juna, na programu biti kompletno 30. kolo u koje bi svi timovi trebalo da uđu sa identičnim brojem utakmica.

Derbi kola svakako je meč između Totenhema i Mančester junajteda, dok će Liverpul prvu od dve meč lopte za titulu imati u gradskom derbiju protiv Evertona.

Pomenimo i to da je 20. jun "udarni" termin, a da postoji mogućnostd a se jedan meč igra već 19. juna. Naravno, neki čak 21.u nedelju.

Klubovi u Engleskoj su odnedavno počeli sa normalnim treninzima, iako su odatle stizale vesti da su pojedini igrači pozitivni na koronu.

Ipak, dobra vest je svakako ta da su, od 1.030 igrača iz Čempionšipa, pozitivan nalaz imali samo trojica - dvojica fudbalera Fulama i kapiten Blekburna.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Video: Bogato, bogatije, FK Arsenal: Ovim kolicima su fudbaleri došli na prvi trening

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Хахахахаха

    28. maj 2020 | 16:26

    Ронгулеееееееееееее🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪Логор

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA