≫ 

FSS žestoko kaznio Ognjena Koromana zbog izjava na društvenim mrežama

Trener Smedereva šest meseci van terena

  • 13
ognjen koroman

Foto: MN Press

Nekadašnji reprezentativac Ognjen Koroman, trenutno trener Smedereva, kažnjen je sa šest meseci suspenzije.

Kako je Tanjugu potvrđeno u Fudbalskom savezu Srbije, Disciplinska komisija kaznila je Koromana zbog neprimerenih izjava.

On je nedavno na Fejsbuku, razočaran činjenicom da će Smederevo, uprkos proširenju liga jedini ove sezone ispasti u niži rang, "udario" po Crvenoj zvezdi i Fudbalskom savezu Srbije.

- Lako je biti trener gde ti je sve namešteno, dođi i radi gde su svi protiv tebe, i opet ne mogu da te pobede, već izmišljaju status poseban da te izbace. Evo, dajemo im još 10 bodova, evo još nam 10 uzmite pošto smo samo mi nameštali, a svi vi "pošteno" igrali. Ali ćeraćemo se još, ničija nije do zore gorela, polako samo, samo polako - bila je prva poruka koromana koja je pokrenula lavinu.

Podsetimo, odgovore je dobio od Dragana Mladenovića, direktora Omladinske škole crveno-belih, kao i Dragiše Binića člana FSS.

U međuvremeni je Koroman replicirao i jednom i drugom. Posebno je bio oštar prema bivšem klubu.

- Zamolio bih vas pre svega kao zvezdaš, pošto vi zvezdaši niste koji ste u klubu, da ne pišete demante, jer vam se smeje Srbija... Ne znate ni demant da napišete i gurate direktoru omladinske škole da potpiše, ne zna ni on šta potpisuje.. Vratite malo film koliko je Koroman novca oprostio Zvezdi i koliko je dao Zvezdi.

- Ja ne diram filijalu, našu decu i omladinsku školu, ali da će Gavrić i Nikolić podići nivo igre Boaćija i Songa, možda hoće nivo alkohola, ali igre neće sigurno. Gavrić, Nikolić i Radulović bolji su od svih stranaca, ne srozavajte klub glupavim demantima, a ja sam svaki dan na stadionu skoro 30 godina i bićuz i dalje tu na stadionu svaki dan, a vama vreme ističe jer ste "zaspisničari" i ne odlučujete ništa - napisao je nedavno.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Армаггедон

    28. maj 2020 | 17:35

    Браво Огњене,погодио си у мету.

  • Rola 54

    28. maj 2020 | 17:34

    Svaka čast Koromanu kada je znao protiv koga diže glas i imao petlju. Cela Srbija vidi ko nam vodi fudbaski savez sve sami zvezdini bivši igrači i funkcioneri. Mogu oni da kazne Koromana i doživotno ali njihovo nameštanje i muljanje time neće oprati. Zato što nam takvi vode fudbal zato nam je i ovakav kvalitet. Kakva je to liga kada se zna pre svake utakmice ko će pobediti i dok se ne stvori nedostožna bodovna razlika svi navrću vodu na jedan klub. Kada imaju dbadeset bodova prednosti onda počinje rasprodaja bodova kom hoće može i na zajam. To je naš fudbal koji svakok dana gubi sve više gledaoca a Koromanu kapa dole i zato treba imati hrabrosti prem da jedna slamka medju vihorove ništa ne menja.

  • misa tumbas

    28. maj 2020 | 17:20

    e pa jbg ….svaku utakmicu navijaju razne ruzne stvari protiv svih I svakog I niko ne sme da reaguje a njega kazne .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA