≫ 

Lalatovićev potpis povećao apetite: Predsednik Voše najavljuje trofeje i Ligu Evrope na Karađorđu

Novosađani sa velikim ambicijama ulaze u finiš sezone u Superligi i Kupu Srbije

  • 5
Lalatović i Gajić u slavljeničkom zanosu; Foto: youtube/fk vojvodina

Trener Vojvodine Nenad Lalatović produžio je zvanično ugovor sa klubom do juna 2021. godine. Na taj način, Stara dama i mladi stručnjak nastaviće uspešnu saradnju koju su imali u prethodnom periodu, a navijači Voše se nadaju da je to naznak i još boljih rezultata crveno-belih u narednoj sezoni.

Predsednik FK Vojvodina Vojislav Gajić izrazio je zadovoljstvo zbog produženja saradnje sa Lalatovićem i poželeo mu mnogo sreće u budućnosti.

- Bez obzira na određene spekulacije, produženje saradnje sa Nenadom Lalatovićem nikada nije dolazilo u pitanje. Klub je zadovoljan načinom njegovog rada, o čemu najbolje svedoče rezultati, tako da je saradnja produžena na obostrano zadovoljstvo.

- U prethodnih godinu dana, mnoge stvari su se pomerile unapred, a u budućnosti ćemo svi zajedno morati da radimo još više. Prošle godine, prioritet nam je bio rezultat u prvenstvu, a naredne sezone ćemo, pored toga, za cilj imati i da afirmišemo mlade momke iz naše omladinske škole, kao i da pokušamo da se plasiramo u grupnu fazu Lige Evrope - rekao je Gajić za zvanični sajt Vojvodine.

Sav fokus Novosađana trenutno je usmeren isključivo ka preostalim mečevima u tekućoj sezoni.

- Krećemo u napad na zvanje vicešampiona i plasman u finale Kupa, za šta mislim da je realno ostvarivo, uzimajući u obzir kvalitet rada na čelu sa Nenadom Lalatovićem. Sledeće sezone, ići ćemo u pohod na trofeje i to je ono što želim da poručim svim našim vernim navijačima. Klub funkcioniše jedinstveno i zbog toga sam veoma srećan.

- Direktor kluba nam nesebično pomaže, a dobru komunikaciju imamo i sa Gradom Novim Sadom, tako da se stvorila jedna dobra klima unutar kluba. Jedino će nam nedostajati navijači na utakmici protiv Čukaričkog, ali prema informacijama koje imam, i oni će uskoro ponovo moći da dolaze na stadion - podvlači Gajić.

Predsednik Vojvodine naglašava da i dalje ima veliki entuzijazam i želju da klub učini još uspešnijim nego što je danas.

- Imam veliku motivaciju za nastavak svog rada, što je izuzetno bitno za svakoga, bez obzira na to kojom vrstom posla se bavi. Između nas u klubu se stvorila odlična hemija, a nosilac svega toga je Nenad Lalatović i rezultat koji je ostvario. Ugovor sa njim je produžen na još godinu dana, ali i te kako postoji naša obostrana otvorenost za još dužu saradnju. Vojvodina je veliki klub, a Nenad Lalatović je veliki trener i to ćemo demonstrirati i dalje - poručio je Vojislav Gajić.

Video: Lalatović o izjavi Vučića i velikoj želji: Dao bih 10 godina života za trofej s Vojvodinom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    28. maj 2020 | 20:42

    ovoga ti krsta kad ces da kazes sve o namestenim utakmicama

  • Dragi

    28. maj 2020 | 20:36

    Cekamo, ovoga mi KRSTA???

  • Mane

    28. maj 2020 | 20:53

    Da nema Zvezde voleo bi bar jednu titulu da uzme.. Šteta je što ne moze preko da ode da se orpoba...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA