≫ 

Poznati UEFA sudija priveden sa Tijanom Ajfon u akciji "Kristal"

U pitanju je Slovenac Slavko Vinčić koji je ove godine delio pravdu na tri meča Lige šampiona

  • 22
Tijana Ajfon, Slavko Vinčić sudija Foto-kolaž: Profimedia/AFP, ATA Images

Žandarmerija i kriminalistička policija Republike Srpske u saradnji sa kolegama iz Srbije i Slovenije izveli su opsežnu akciju "Kristal" u kojoj je, u blizini Bijeljine, uhapšeno 36 lica kod kojih je pronađena veća količina narkotika i oružja.

Među uhapšenima bio je i slovenački fudbalski sudija za značkom UEFA - Slavko Vinčić (40)!

On je u izjavi za medije u svojoj zemlji potvrdio da je bio na zabavi kada se desila racija kao i to da većinu ljudi koje je zatekao na ranču nije poznavao.

- Posle sastanka sa poslovnim partnerima pozvani smo na jedan ranč da proslavimo, i odazvali smo se pozivu - rekao je Mariborčanin Vinčić u telefonskom razgovoru za slovenački portal 24ur.com.

Ukratko je ispričao i šta se dešavalo na zabavi.

- Bilo je četrdesetak ljudi, skoro nikog od njih nisam poznavao. Posle policijske racije odvedeni smo na informativni razgovor, gde sam objasnio da uopšte ne znam te ljude, i nakon toga su me pustili tako da sam mogao da se vratim kući u Sloveniju - izjavio je Vinčić, koji dugi niz godina sudi utakmice pod okriljem UEFA.

Kako je rekao, sve što sada traži je razumevanje porodice da ne interpretira situaciju kao što se to plasira u medijima.

Slavko Vinčić sudija Foto: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

Vinčić je ove godine delio pravdu na mečevima Lige šampiona Genk - Liverpul, Mančester siti - Šahtjor i Briž - Galatasaraj.

Osim Vinčića, na zabavi u vili Milisava Tomića su bila još četvorica njegovih zemljaka.

Prema navodima medija u Republici srpskoj, policija je u vili zaplenila 14 paketića kokaina, 10.000 evra, a prisutne su zabavljale prostituke koje je navodno organizovala Tijana Ajfon.

>>> Posle duge pauze nastavlja se Superliga, a Zvezda već večeras (19.30) na Banjici ima priliku da overi titulu pobedom nad Radom. Kvota na dvojku je 1,15, a da će Zvezda slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Rad - Crvena zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    29. maj 2020 | 09:44

    Neka pozove sobu za"VAR"...😉

  • ZAZ

    29. maj 2020 | 09:09

    Hahahaha,ma jok bre prodao im paradajz pa proslavili 😂

  • Slovenac

    29. maj 2020 | 09:26

    Hahahaha Slovenac na ime Vincić sa mekanim ć takvog prezimena nemajo pravi Slovenci-da se zna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA