Koroman odgovorio FSS-u na kaznu: Neko se osetio prozvanim, idemo do suda u Lozani ako treba!

Oštar je još jednom bio Koroman

  • 25
Ognjen Koroman, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Trener fudbalera Smedereva, Ognjen Koroman, odgovorio je na kaznu FSS-a.

On je suspendovan na šest meseci, jer je nedavno na Fejsbuku, razočaran činjenicom da će Smederevo, uprkos proširenju liga jedini ove sezone ispasti u niži rang, "udario" po Crvenoj zvezdi i Fudbalskom savezu Srbije.

- Zbog oni koji me podržavaju i poštuju kao profesionalca, sportistu i prijatelja, a i zbog onih drugih, u obavezi sam da Vam kažem da sam na tu odluku uložio žalbu o kojoj će se odlučivati u narednom, najverovatnije kratkom periodu.To mislim jer mi je, suprotno odredbama FSS, umesto roka od osam dana za ulaganje žalbe, ostavljen rok od 48 sati, što neću sada dodatno komentarisati. Neću komentarisati ni too da u odluci moje suspenzije nema ni traga o razlozima supsenzije, ali će o tome odlučivati nadležni organ - napisao je Koroman.

- Naravno, ukoliko van zakona i protivno propisima bude podržana ovakva odluka Disciplinske komisije FSS, ja ću svoj put nastaviti sve do Lozane, gde će se moje reči drugačije čuti i razumeti, i gde se odluke donose svakome prema zasluzi.

On je naveo i da se neće više oglašavati javno, ali da će se boriti svim pravnim sredstvima koja ima na raspolaganju.

- Znam i to da bi oni "drugi" voleli da ja iznesem neke druge podatke i da budem besan zbog takve odluke, pa da, nakon što bi to neko objavio, kažu da tako utičem na drugostepeni organ. Neću to učiniti, a svima Vama koji ste ispravni, poručujem da Ognjen Koroman neće menjati svoj stav ni mišljenje, jer na to imam pravo, barem po Ustavu zemlje u kojoj živim.

- Nisam kriv za disciplinski prestup za koji sam kažnjen, jer nikoga nisam vređao niti klevetao, pre će biti da se neko, kao što sam i mislio, našao samo "prozvanim". Ipak, ja sam profesionalacc, a kako nisam na niskom intelektualnom nivou, sigurno neke stvari ne mogu da mi promaknu, a isto tako neću se ni spuštati na niži nivo zarad bilo čega, jer to nije moja igra. Siguran sam da u ovom poslu postoje i drugi profesionalci, pa ovim samo želim da ih na to podsetim, ko god  da su ti ljudi.

Video: Superliga nastavljena sa dva brza gola, poluvreme u vojvođanskom okršaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    29. maj 2020 | 16:30

    Koroman obican narod je uz tebe

  • Prcko prca a grobarka...

    29. maj 2020 | 17:06

    Ideš do suda, a nameštaš utakmice... Imaš li ti mozga i što je bitnije obraza. Bruko

  • GROBAR PODGORICA

    29. maj 2020 | 17:07

    Tako je Ognjene, od kad je FSS, preuzeo Kokeza i društvo, fudbal je krenuo u pravi sunovrat. Ovog puta moraš reći ako si pravi sportista i da kažeš sve prljave radnje u našem fudbalu. Nemoj kao ona pljaka od Lalatovića koji je odmah zaćutao. Bravo za tebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA