Panterske odbrane Petrovića, dvaput skidao zicere Voši: Da li je time održao Čukarički u igri?

Namučio je igrača novosadskih crveno-belih

  • 0
Golman Čukaričkog Đorđe Petrović, Foto: Printscreen Arena TV

Video: Golman Čukaričkog odličnom odbranom preokrenuo tok meča

Vojvodina je povela golom Petra Bojića u 13. minutu, ali je jedan od najzapaženijih aktera tokom prvog poluvremena meča 27. kola Superlige između Voše i Čukaričkog na Karađorđu bio golman gostiju - Đorđe Petrović.

On je odlično reagovao u dva navrata, u 13, a onda i u 22. minutu i oba puta je odbranio stopostotne šanse Miljanu Vukadinoviću, pa održao utakmicu zanimljivom.

Posle boljeg starta Čuke, Voša je krenula da napada, Nemanja Čović je u 13. minutu poslao loptu u sredinu za Vukadinovića, a tada je Petrović prvi put fantastično reagovao u situaciji jedan na jedan i odbranio.

Istina, primio je gol dvadesetak sekundi kasnije, ali je tada na drugoj stativi i u neposrednoj blizini bio Bojić koji glavom nije imao težak posao.

Petrović se istakao još jednom do kraja prvih 45 minuta. Nije idealno ispucao loptu posle centaršuta sa desne strane, ona je stigla na suprotnoj do Topića, ovaj je produžio do peterca gde se lopta odbila do Vukadinovića.

Licem okrenut golu, malo iskosa sa leve strane na desnu nogu se namestio i pucao u dalji ugao tehničkom.

Nedovoljno dobro za Petrovića koji je i to odbranio lepom paradom. Do kraja poluvremena imao je četiri odbrane, tri su bile posle pokušaja Vukadinovića, te je posle 45 minuta bilo samo 1:0.

Podsetimo, pobeda je pred ovaj meč bila imperativ za Čukarički koji je na petom mestu dočekao nastavak Superlige i poslednja četiri kola. Bitna je i za Vojvodinu koja želi da ostane pri vrhu tabele i eventualno prestigne Partizan.

Video: Ovim golom je Vojvodina povela protiv Čukaričkog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA