≫ 

Borjan: Vreme je da dupla kruna stigne na Marakanu

Kapiten Zvezde nije imao mnogo posla na meču sa Radom

  • 2
FK Rad - FK Crvena zvezda Foto: Marko Jovanović

Golman i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan rekao je posle ubedljive pobede nad Radom (5:0) i osvajanja nove titule prvaka da je ekipa nastavila da piše istoriju i pokazuje koliko je Zvezda velika.

On je šre nekoliko dana rekaod a će Zvezda slaviti titulu sa navijačima 20. juna i to će se najverovatnije dogoditi.

- Preponosan sam na saigrače, trenere, upravu, sve zaposlene u klubu jer smo još jednu sjajnu sezonu završili šampionski. Osvajanjem treće uzastopne titule nastavili smo da pišemo istoriju, pokazali smo koliko je Zvezda velika.

- Ova generacija je potvrdila dominaciju na terenu, na Banjici smo samo stavili pečat na Superligu. Jedino mi je žao što nismo mogli da igramo pred našim fenomenalnim navijačima, ali ovo je i njihova titula. Očekujem ih već na sledećeoj utakmici pa ćemo zajedno još jednom da slavimo -, istakao je Borjan.

Zvezdini navijači su sačekali igrače ispred stadiona, ispratili su ih pesmom i vatrometom do "Marakane", ali Borjan kaže da će pravo slavlje tek biti na kraju sezone.

- Želimo duplu krunu, mislim da je vreme da ona stigne na 'Marakanu'. Spremamo se za Inđiju i verujem da ćemo nastaviti uspešnu sezonu - kazao je Borjan, koji među sedmoricom fudbalera iz ove generacije koji je osvajao sve tri poslednje titule.

Video: Borjan i Gobeljić vodili navijanje: Orile se Zvezdine pesme posle 31. titule

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA