≫ 

Lacio dovodi Albanca iz Prizrena: Rimljani hoće dvojicu reprezentativaca tzv. Kosova

Sergej Milinković-Savić možda dobije dva pojačanja iz nepriznate države

  • 2
Vojvoda i Murići (levo i desno), Foto: Ilustracija, Printscreen Youtube

Lacio prema pisanju italijanskih medija planira da dovede centarfora Fenerbahčea Vedata Murićija koji je rođen u Prizrenu, a ima državljanstva Albanije i tzv. Kosova.

Dvadeset šestogodišnjak igra za Fener od prošlog leta kada je došao iz Rizespora za tri i po miliona evra i sa 15 golova i šest asistencija na 28 utakmica je zadovoljio čelnike rimskog kluba.

Murići, koji je do sada odigrao 23 utakmice za reprezentaciju tzv Kosova, za sada je alternativa za Saragosinog Luisa Suareza o kom se ranije pričalo kao o meti Italijana.

Nije baš pristupačan, jer se piše da ga Fenerbahče ne pušta za manje od 20 miliona evra, mada mu je vrednost pre pandemije korona virusa na tržištu bila oko 12 miliona.

Pored njega, sportski direktor Lacija Igli Tare zanima se i za defanzivca Standarda iz Liježa Mergima Vojvodu ukoliko se Adam Marušić preseli u Pariz i obuče dres Pari Sen Žermena.

Dvadeset petogodišnji Vojvoda bi bio jeftiniji od Murićija, a kao bek je podelio četiri asistencije i dao jedan gol na 30 utakmica. Koštao bi oko sedam miliona evra.

On je rođen u Nemačkoj, ali ima kosovski i belgijski pasoš i, poput Murićija, igra za nepriznatu reprezentaciju iz južne srpske pokrajine.

Video: Deki se dohvatio megafona i poveo navijanje: Ne stajemo na ovome, idemo dalje

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    30. maj 2020 | 14:36

    Šta ti je ironija, ne voliš Srbe, a prezivaš se Vojvoda! Hahaha!

  • Дејан Младеновић

    31. maj 2020 | 00:45

    Није то непризната земља него непостојећа земља --као што је рецимо Велики мокри луг 😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA