≫ 

Zgadili su mi se ljudi iz Dinama: Samir piše autobiografiju i iznosi sav "prljav veš" iz kluba

Biće bure u hrvatskom fudbalu

  • 0
Samir Foto: youtube.com

Iskusni Žorž Samir je sada sa 33 godine član Lokomotive Zagreb, a nekada je nosio dres Dinama.

Momak burne biografije, koji je čak zaigrao za reprezentaciju Hrvatske, rešio je da iznese "prljav veš" iz svlačionice Dinama, to je otkrio u intervjuu za Večernji list.

Dotakao se Samir i "Poslednjeg plesa, pošto se divi Denisu Rodmanu.

- On mi je najdraži! On radi ono što želi, tako i ja razmišljam. Jedan je život, i smatram da čovek treba raditi šta želi, a ne da bude na nešto prisiljen. Na kraju, bitno je ono što čovek radi na terenu, po tome ga treba vrednovati. A šta radi izvan terena, ne znam zašto to ljude uopšte zanima. Ja sam bio najbolji igrač i kada sam izlazio, kada sam ponekad i popio...

On je priznao da potencijal koji ima nije iskorišćen do kraja.

- Iskreno, mislim da nije. Da sam dao sve što sam mogao, ne bih danas igrao ovde. Ali, kada sam bio najbolji, nisu hteli da me prodaju. Svi su tada govorili da previše izlazim, da pijem, no Dinamu je bilo u interesu da se takva priča o meni potencira jer je imao ponude za mene, ali nije hteo da me proda.

On je otkrio da ipak ide na utakmice Dinama.

– Odem kada nemam šta da radim. Tek kada odete iz kluba, saznate neke stvari, i onda vam se sve zgadi. To se ne odnosi na klub Dinamo, nego na ljude koji su tamo radili. Neću reći na koga mislim, napisaću knjigu, autobiografiju, uskoro, i u njoj sve otkriti. Već tri-četiri meseca razmišljam o tome, razgovaram s ljudima, kažu mi da je to dobra ideja.

Video: Nenad Bjelica uporedio duele Zvezde i Dinama sa Jang Bojsom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA