≫ 

Koroman otišao iz Smedereva, oprostio se na Instagramu: FSS ne pušta da uđem u svlačionicu...

Oglasio se još jednom

  • 8
Ognjen Koroman

Foto: Ognjen Koroman

Trener fudbalera Smedereva, Ognjen Koroman, oprostio se od ekipe preko Instagrama.

On neće više voditi tim, dobio je šestomesečnu suspenziju, zbog prozivki rada FSS-a, pa je rešio da napusti klub i oprosti se preko društvenih mreža.

Prethodno je potkačio FSS i najavio da je spreman da ide do sportskog suda u Lozani.

- Želim da saopštim da sam kažnjen od strane FSS momentalnom suspenzijom i strogim prilaskom svlačionicama i trenerskoj klupi po članu nekom od FSS. Hteo sam da dođem dostojanstveno, da se u svlačionici oprostimo i pozdravimo, ali to dostojanstveno mi je uskratio statut, tj. član statusa FSS. Tako da još samo ovim putem mogu da vam se obratim, još mi ovo pravo nije uskraćeno. BAR JOŠ - napisao je Koroman.

- Igračima puno sreće želim u daljoj karijeri, odlazim dostojanstveno i časno kao sportista i čovek koji dupetom ne zatvara vrata. Budite hrabri i volite fudbal, doći će bolji dani. Navijačima Despotima želim slogu, zdravlje, i da budu bastion kluba i dalje, kao što su do sada bili. Ne dajte se. Rukovodiocima želim sve najbolje u radu i životu, puno vas volim, pamtiću vas uvek po pravdi, borbi i istrajnosti.

Video: Deki se dohvatio megafona i poveo navijanje: Ne stajemo na ovome, idemo dalje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dezelinara45

    30. maj 2020 | 12:09

    E moj Kokeza sta radis od naseg fudbala...

  • Guliver

    30. maj 2020 | 12:34

    Covek je bukvalno shvatio pojam demokratije da mozes bez problema da izneses svoj stav I kazes sta zelis ,ali avaj demokratija je kod nas samo na papiru a u stvarnosti je diktatura.

  • misa tumbas

    30. maj 2020 | 16:42

    do sad nismo smeli da kazemo istinu a tek od sad necemo smeti uopste. Ovo mu dodje kao vreme Causeskua ...kazi nesto ako smes !!!pa te posle nema. Ma nista , u nove kradje I pobede , juriiiisssssssss

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA