≫ 

Rusi poslali privatni avion po Marka Nikolića: Srbin otputovao u Moskvu na posao karijere!

Skoro sve je rešeno

  • 12
Zvonko Varga, FK Partizan, Marko Nikolić

Foto: MN Press

Bivši trener Partizana Marko Nikolić otputovao je u petak oko podneva privatnim avionom Lokomotive u Moskvu gde će završiti sve neophodno da postane trener tog kluba.

Nikolić je, kako saznajemo, dobio radnu dozvolu i sve što je potrebno da bi preuzeo kormilo drugoplasiranog tima ruske Premijer lige i očekuje se samo potvrda onoga što je poznato još od 14. maja.

O saradnji Nikolića i Lokomotive je već bilo reči prethodnih nedelja i baš zbog činjenice da nije dovoljno poznat u Rusiji, negodovali su i navijači Lokomotive i pojedini mediji u toj zemlji.

Srbin, koji je vodio Rad, Partizan, Vojvodinu, Olimpiju i Videoton je u domaćoj javnosti prepoznat pre svega kao čovek koji je preporodio crno-bele tokom jedne sezone 2016/2017.

Doneo im je praktično izgubljenu titulu pre tri godine, "razmrdao" dobar tandem Uroša Đurđevića i Leonarda, a po njegovom odlasku u Mađarsku, titula iz 2017, ostala je i poslednja u Humskoj do danas.

Povodom neke vrste hajke koja se protiv njega vodila oglasio se nedavno i direktor moskovskog kluba Ilja Gerkus.

- Nikolić je svestan da je stavio glavu na železničke šine. Veruje da je posle Mađarske spreman da radi u Rusiji i, štaviše, da vodi drugi tim Premijer lige Rusije, da se bori za mesto u Ligi šampiona, i da igra najjače takmičenje. Ako je spreman, onda ga treba pustiti da to pokaže. Ako ste spremni da se suočite sa Liverpulom, gde postoji šansa da vas razapnu na terenu, onda ste očito spremni za pritisak. Kako da ga zaštitimo? Nikako. Neće mu biti lako - rekao je tada Gerkus.

Video: Ne mogu, ne mogu: Senegalac iz Čukaričkog progovorio srpski posle povrede

(Z.I)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko Lokmotiva, neko alihililililili

    30. maj 2020 | 14:13

    A Miloje iz Alhilililija slavi titulu zvezdane namestenu! Covek cim je otisao iz namestene lige odma ispade, pa ko veli daj ovu namestaljku jos malo da prozivi ... pozdrav za sve na stadionu Milos SESTIC ili Sedmic hahahaha

  • Zaratustra

    30. maj 2020 | 14:32

    Nkolic u Lokomotivi a Miloje u Al Aseuvalih ahaha.

  • Srle

    30. maj 2020 | 17:10

    Bas me cudi da nisu miloja ili dekija angazovali 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA