Dajte 10 miliona, evo vam Kutinjo: Barselona šalje Brazilca na pozajmicu, ali uz skup uslov

Barselona će zahtevati deset miliona evra od bilo kog kluba koji namerava da angažuje Filipea Kutinja na pozajmicu, prenele su španske novine

  • 3
Phillippe Coutinho, Filip Kutinjo

Foto: Marko Jovanović

Kutinjo se vraća sa pozajmice iz Bajern Minhena gde je katalonski klub već uzeo određenu naknadu, a pošto ga Bajern nije hteo za 120 miliona koliko je bila otkupna klauzula, Barselona ga šalje dalje.

S obzirom na to da će malo ko usred krize zbog korona virusa biti spreman da plati 80 miliona evra za Kutinja, Blaugrana je našla drugo privremeno rešenje.

Međutim, biće izmena u odnosu na prvobitnu pozajmicu, jer će Barselona uključiti obaveznu klauzulu o otkupu za 70 miliona.

Pretpostavlja se da će bogatijim klubovima 12 meseci biti dovoljno da naprave dovoljno novca kako bi otkupili Brazilca za navedenu sumu.

Kutinjo je u Barselonu došao iz Liverpula pre dve i po godine za 145 miliona evra, ali mu je cena zbog dve loše sezone drastično pala.

To nije umanjilo interesovanje nekih od klubova, a spominjalo se u prethodnom periodu da bi Kutinja rado doveo Mikel Artetea u tim Arsenala.

Video: Pirotehnički pir na Marakani: Igrači pevali i skakali zajedno sa Delijama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA