≫ 

Saša Ilić u društvu Vazure: Sprema li se povratak legende Partizana?

Došao je u drugu kuću

  • 0

Legenda Partizana Saša Ilić došao je posle nekoliko meseci na stadion i prati meč protiv Mladosti iz Lučana u društvu generalnog direkotra Miloša Vazure i pored potpredsednika kluba Vladimira Vuletića.

Ilić je pre nekoliko dana bio u klubu i sa čelnicima Partizana razgovarao prijateljski, ali ga i u periodu pre pandemije korona virusa nije bilo neko vreme.

Zbog ovoga je nemoguće za navijače crno-belih, a da se ne zapitaju da li se možda sprema povratak legende u nekoj drugoj ulozi od one u kojoj su navikli da ga gledaju.

Saša se posle povlačenja i završetka fudbalske karijere na kraju prošle sezone povukao i iz javnog života, a nedavno je za naš portal rekao i zbog čega nije dolazio u Humsku.

- Zašto sam prestao da dolazim? Suviše je komplikovano, ali, recimo, da ne želim da se guram i smetam i da kažu: “Evo ga ovaj, došao po fotelju”, jer se za tu fotelju nikada nisam laktao, niti ću to ikada činiti. Nisam ostao u Partizanu posle završetka karijere, što ne znači da se neću vratiti jednoga dana, jer je to moj klub i nisam zatvorio vrata zadnjicom - napisao je tada Ilić.

Foto: FK Partizan

Možda je to vreme došlo već sada posle godinu dana.

Video: Crno-beli preko Markovića brzo i lako stigli su do vođstva protiv Mladosti

(M.LJ / Z.I)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA