≫ 

Marković o trci u Superligi: Čestitam Zvezdi titulu, a da li je regularna, na njima je...

Marković o utakmici protiv Mladosti i borbi za jedini preostali trofej u sezoni

Fudbaler Partizana Lazar Marković upisao se u strelce na meču 27. kola Superlige Srbije protiv Mladosti iz Lučana i poveo svoj tim ka pobedi od 4:1 u meču koji nije imao veliki takmičarski značaj.

- Mislim da je bilo dosta od mene, gol, dobro smo igrali, dobro smo se osećali i idemo u Surdulicu na osvajanje Kupa - rekao je Marković posle meča.

Partizan se na svom terenu vratio fudbalu posle dva i po meseca pauze zbog pandemije korona virusa, ali je dan ranije to učinila i Crvena zvezda koja je pobedom nad Radom obezbedila titulu.

- Mi uvek ciljamo titulu tako da što se tiče ovog prvenstva, tako je, kako je, drugi smo i to je ok - dodao je Marković koji je potom precizirao da takvim ishodom nije previše zadovoljan.

- Nisam naravno zadovoljan, ali kao što sam rekao tako je, kako je. Zvezda je osvojila titulu, ja im čestitam, da li je bilo regularno ili ne, na njima je. Nama je ostao Kup i idemo da ga osvojimo - rekao je Marković.

Video: Lep gol Stevanovića za overu pobede Partizana protiv Mladosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    30. maj 2020 | 20:12

    Odmah na pocetku prvenstva sudije su gurale zvezdu a Partizan krale,cim je zvezda neku utakmicu lose igralala sudije su je pogurale i kakav onda motiv imaju igraci Partizana da igraju kada znaju da ovi ne smeju bod da izgube.Sns upravu treba najuriti jer ne smeju ni a da kazu o neregularnom prvenstu cute kao neke ....

  • Malajac

    30. maj 2020 | 19:53

    Svaka ti čast Lazare neka si rekao zna cela Srbija da je titula nameštena kapu do poda majstore.....

  • gg

    30. maj 2020 | 20:00

    Zasto se u onda aba ligi nije odigralo jos jedno kolo i proglasio sampion bez plej ofa?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA