≫ 

Ponosan sam na tebe, brate, ovo je tek prva titula! Dekiju iz Intera stigle posebne čestitke

Stari prijatelji

  • 38
Dejan Stanković Foto: Marko Jovanović

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković primio je čestitke od nekadašnjeg saigrača Kristijana Kivua sa kojim je igrao u Interu.

Bivši rumunski internacionalac je ispratio Stankovićev uspeh na klupi crveno-belih i posvetio mu fotografiju na Instagramu.

- Čestitam Mister! Ovo je prva u nizu mnogih titula koje će tek doći! Crvena zvezda, ponosan sam na tebe, brate - napisao je Kivu.

Stanković mu se zahvalio, a čestitkama su se pridružila još neka poznata imena svetskog fudbala poput brazilskog golmana Žulija Cezara i Olivijea Dakura.

- Svaka čast brate - napisao je Dakur. Kivu i Stanković su inače zajedno osvojili titulu prvaka Evrope pre deset godina sa Interom, a Kristijan je iz tabora "Neroazura" otišao 2013. godine.

Deki je u Inter došao tri godine pre Kivua (2004), a otišao je iste godine kada je i završio aktivnu karijeru. Decembra prošle godine preuzeo je Crvenu zvezdu kao trener od Vladana Milojevića.

Video: Stanković nakon osvojene titule: Pozvao sam Miloja da zajedno dignemo pehar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    31. maj 2020 | 08:58

    Zvezda igra MNOGO bolje, od kada je Deki postao trener. Bodovna razlika bi bila, sigurno, jos veca sa je vodio tim citave sezone.

  • Komendija

    31. maj 2020 | 08:35

    Hahahaha smejurija

  • Ja sam

    31. maj 2020 | 09:06

    Hahahaah dobio 3 utakmice i kao cestitaju mu titulu. Kukuuuukoja farsaaaa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA