Pred Dekijem je velika trenerska karijera: Kako su Italijani ispratili Zvezdino osvajanje 31. titule

Gazeta i Tutosport posvetili po celu stranu Stankoviću

  • 25
Dejan Stanković, kolaž Foto: Printscreen/Gazzetta, Tuttosport

Vodeće italijanske sportske novine Gazeta i Tutosport posvetile su tokom vikenda po jednu stranu novoj šampionskoj tituli Crvene zvezde, 31. po redu.

Naravno, fokus je na premijernom trenerskom trijumfu Dejana Stankovića za koga novinari ovih listova imaju samo reči hvale, ali i činjenici da je Zvezda prvi krunisani šampion u Evropi otkako se fudbal ponovo zaigrao posle pandemije korona virusa.

- Dejan Stanković se vratio u Crvenu zvezdu posle 21 godine. Nakon što je nosio kapitensku traku sada je postao njen trener. Zvezdina 31. titula nosi njegov pečat (od decembra) i može da bude naznaka velike trenerske karijere koja je pred njim - napisao je novinar Tutosporta Antonio Moščela.

I Korijere delo Sport je u subotnjem izdanju pisao o uspehu Stankovića i crveno-belih pa nema sumnje da će Dekijev rejting na Apeninima dodatno porasti u narednom periodu.

Video: Deki se dohvatio megafona i poveo navijanje: Ne stajemo na ovome, idemo dalje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk

    31. maj 2020 | 13:27

    Inače je imao mnogo vremena da se dokaze...

  • veselko

    31. maj 2020 | 15:43

    Za sve one koji se ismijavaju dekiju neka naprave takvu karijeru ko on pa neka se onda jave covek je i za talijane legenda a vi sto mu se smijete ko ste vi? Tipicno srbijanski niko nam nevalja pa cak ni neko nas.......

  • Urke

    31. maj 2020 | 13:57

    Pisu italijani, ali ne znaju da je osvojio namestenu titulu i ne regularnu posto nisu odigrane sve 11 utakmice do kraja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA