Potvrđeno iz Grčke: Tvorac zlatnih Orlića sa Novog Zelanda na meti atinskog velikana

Veljko Paunović na pragu novog angažmana

  • 1
Veljko Paunović Veljko Paunović; Foto: MN Press

Srpski stručnjak Veljko Paunović (42) jedan je od kandidata za klupu grčkog Panatinaikosa, objavili su tamošnji mediji.

Portal Sport24 prenosi da će aktuelni trener atinskih Zelenih Jorgos Dionis dobiti uskoro otkaz, a da je tvorac zlatne generacije Orlića sa Novog Zelanda iz 2015. jedan od glavnih kandidata da dobije posao u prestonici Grčke.

Podsetimo, Veljko Paunović je bez posla otkako se krajem 2019. rastao sa američkim Čikago Fajerom koji je predvodio pune tri sezone u tamošnjoj MLS ligi.

Ovo, inače, nije prvi put da se Paunović spominje kao potencijalni novi trener Panatinaikosa.

Nekadašnji fudbaler Atletika iz Madrida je bio u kombinaciji za posao i 2015. godine, ali je tada posao poveren Italijanu Andrei Stramaćoniju koji se nije proslavio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    31. maj 2020 | 21:56

    Da smo u savezu ujedinjeni on bi trebao biti selektor...Pošto zna sve igrače sa kojima je bio svetski prvak (Milinković-Savić, Mitrović, Grujić, Maksimović, Veljković, Jović, Lukić, Radonjić, Gaćinović, Rajković pre svega),stekao odredjeno iskustvo još i pre svega slobodan je...Ali kod nas postoje struje gde odredjeni igrači jedne agencije ne smeju ni da budu pozvani...Sramotno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA