Superliga ima novog prvog strelca: Silađi izbio na vrh, biće paklena borba za "kralja golgetera"

Napadač TSC-a pogodio protiv Javora i probio se na čelo liste najboljih golgetera elite

  • 2

Fudbaleri TSC-a sanjaju o Evropi već u prvoj superligaškoj sezoni, na dobrom su putu da ostvare istorijski plasman, a ka tom cilju ih "gura" sjajni napadački tandem Silađi-Lukić.

Potonji je dugo vreme bio u vrhu iste strelaca pa je posustao, ali je Silađi "dodao gas" i sada je, nakon pogotka protiv Javora, izbio na čelo liste najboljih golgetera Superlige.

Gol protiv Ivanjičana u samom začetku utakmice bio mu je 14. ove sezone, pa sad ima jedan više od drugoplasiranog Bena iz Zvezde, Petkovića iz Javora i saigrača Lukića.

Lak posao je imao Silađi u situaciji koaj je prethodila golu, ostao je potpuno sam na "drugoj stativi" posle kornera, imao čak i vremena da primiri loptu, a onda i da je smesti tamo gde je i zamislio, za rano vođstvo tima Zoltana Saboa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko Pfc

    31. maj 2020 | 19:56

    Predsednice ponistavaj prvenstvo gde da najbolji strelac ne bude iz tvog kluba, kup se takodje mora ponistiti nakon sto ga izgubiti tako da i dupla kruna ostaje samo san.

  • Bojan SD

    31. maj 2020 | 19:51

    Dali to znaci da se ipak i fudbal mora ponistiti, posto prvi strelac nije iz miljenice ili se moraju svi sklanjati da zvezdanin suter ako uspe sutevima na prazan gol da se domogne tog zvanja?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA