≫ 

Otišlo je predaleko, prepoznaće se sami: Savo Milošević ponovo govorio o aferi "šamaranje"

Trener Partizana gostovao u jutarnjem programu TV Nova S

  • 11
RED STAR Savo Milošević; Foto: MN Press

Trener Partizana Savo Milošević još jednom se osvrnuo na nedavnu priču o navodnom šamaranju od strane Grobara i istakao da nema vremena da se bavi tom temom.

Legendarni reprezentativac Jugoslavije je gostovao u emisiji "Probudi se" na TV Nova S u kojoj je sa voditeljkom Nevenom Madžarević razgovarao o nedavnim dešavanjima.

- Tu priču sam zatvorio pre neki dan na konferenciji za medije. Dugo sam izbegavao da pričam o tome, a priča je počela pre mesec i po dana. U jednom trenutku je došla do mene. Ja nisam hteo da komentarišem to, naučio sam, dugo sam u javnosti, da izbegavam komentare, izmišljotine, budalaštine i da se ne bavim tim stvarima. Ipak, morao sam da se bavim time jer je priča otišla predaleko - rekao je Milošević.

Trener Partizana je u prethodnom obraćanju ukazao da postoje “nadređeni” koje je označio odgovornima za planiranje cele priče.

- Ima onih koji žele nestabilan Partizan. Ni za to nemam vremena, nemam vremena da se bavim time. Poručio sam im da se bave sobom, a ne mogu da utiču na mene i rad u Partizanu. Sami će se oni prepoznati. Oni koji su plasirali priču su imali vremena, ali su izabrali da paušalno objavljuju stvari. Ne želim da ulazim u priču, ne pada mi na pamet da ih učim da rade svoj posao. U ozbiljnom novinarstvu morate da istražujete pre nego što nešto pustite u javnost - podvlači Milošević.

Kormilar crno-belih nije želeo ni da prokomentariše navode o njegovom mogućem odlasku iz Humske.

- Ne bih dozvolio to zadovoljstvo onima koji bi da destabilizuju Partizan - poručio je Savo Milošević.

Video: Milošević izribao Sadika nakon oduzetog penala Nathu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zgranut

    1. jun 2020 | 11:37

    Pustite vi Savu, pozdravio vas Koroman, nesto ste naglo zacutali!

  • Toni

    1. jun 2020 | 08:55

    Destabilizovan je on odavno , a ti moraš da ćutiš i gutaš knedle jer znaš da možeš i gore da prodješ , mesto da odeš u Bosnu i baviš se zemljoradnjom i budeš svoj na svome

  • Nscz

    1. jun 2020 | 08:52

    Kakav je ovo ‘gospodin’ nekad bio. Prosto covek nije mogao da ga mrzi iako je franjevac. A onda se covek uhvatio u vrzino kolo sa tri lazova i olosa. I tako i on postade olos i lazov. Lepo se kaze sa kim si onakav si. I njemu je sad za sve Zvezda kriva, i njega sad svi kradu. A poznato je da lopova svi potkradaju. Zato sa neke strane i razumem Ilica sto nece u to blato. Ovaj je moralno dotakao dno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA