Fudbaleri Osijeka i Rijeke se tukli tokom meča, a onda je nastao haos ispred svlačionice

Sukob posle meča polufinala Kupa Hrvatske

  • 1
Tuča, Hrvatska, FK Osijek, FK Rijeka Printskrin: Youtube/BSP - Balkan Sportski Prenosi

Fudbaleri Rijeke i Osijeka potukli su se tokom utakmice polufinala kupa Hrvatske. Meč je završen rezultatom 3:2 u korist Riječana, koji će igrati u finalu i braniće pehar protiv Lokomotive iz Zagreba.

Mnogo drame i tenzije bilo je u duelu Rijeke i Osijeka, gde su gosti imali prednost od 2:0, a onda se sve promenilo u 56. minutu kada je Klajnhajsler dobio drugi žuti karton.

Rijeka je nakon toga uspela da preokrene. U 66. minutu je Murić dao gol za smanjenje rezultata, da bi Čolak u 74. minutu izjednačio sa bele tačke, a konačan rezultat postavio je Jateke u 86. minutu.

Osiječani su bili besni na sudiju Igora Pajča zbog isključenja njihovog igrača, zatim i zbog penala, pa je došlo do koškanja i sukoba igrača na kraju meča, dok je nakon utakmice zabeležen i incident.

Delegat je zabeležio da je fizički napadnut jedan od igrača Rijeke. Antonija Čolaka je šakom u glavu udario Erosz Grezda, a incident se desio na parkingu ispred svlačionica, pa je zbog ovoga morala da interveniše i policija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    1. jun 2020 | 14:05

    Auuu jesu se potukli! Sudeći po ovom snimku, baš su se „izunosili“ jedan drugom u facu hahaha!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA