Igalo ostaje na Old Trafordu: Junajted produžio pozajmicu s nigerijskim napadačem

Old Traford će biti dom Nigerijca bar do kraja januara 2021. godine

  • 0
Odion Igalo Foto: Tanjug/AP

Nigerijski napadač Odion Igalo ostaće na Old Trafordu bar do kraja januara 2021. godine. On je stigao u Mančester junajted poslednjeg dana zimskog prelaznog roka u januaru, a pre nego što su prekinute lige širom sveta zbog korona virusa, postigao je četiri gola za "Crvene đavole".

Njegov učinak očigledno je zadovoljio čelnike Junajteda, koji su odlučili da produže saradnju za još šest meseci, pa će fudbaler koji je pod ugovorom sa kineskim Šangaj Šenhuom, ostati u Junajtedu duže.

Igalu ugovor sa kineskom ekipom ističe u decembru 2022. godine, ali očekuje se da produži ugovor do kraja 2024. godine, po kome će zarađivati 400.000 funti nedeljno.

Kinezi su se prvobitno protivili produženju ugovora i zahtevali su da u ugovoru bude i obaveza o otkupu u iznosu od 20 miliona funti, ali su na kraju popustili u pregovorima kada su shvatili da zbog restrikcija koje postoje u svetu zbog korona virusa, Igalo ne bi stigao na početak nove sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA