≫ 

"2.000 za gospodu": Bivši igrači Jagodine se žalili, Palma ih pozvao na sastanak u utorak

Očekuje se da grad izmiri obaveze prema bivšim fudbalerima

  • 4
JS, SPS, Predaja liste Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma zakazao je za sutra sastanak sa nekadašnjim fudbalerima Jagodine, koji traže isplatu dugovanja, saopštio je Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost.

- Jutros su igrači pozvani da sutra dođu na sastanak na kome će razgovarati o reševanju problema i isplati dugova. Pohvale na račun Dragana Markovića Palme. Da ne bude nesporazuma, SPFN se ograđuje od politike, bilo kakvih političkih aktivnosti bilo koje političke stranke, ali moramo da pohvalimo odgovorno ponašanje. Tako se ponašaju ozbiljni ljudi koji ne beže od odgovornosti - saopšteno je iz Sindikata.

Podsetimo, grupa bivših fudbalera Jagodine zatražila je od Skuštine grada isplatu dugovanja u roku od 10 dana ili će započeti protest ispred opštine.

Nekadašnji superligaš, trenutno petoligaš kao Jagodina Tabane, bio je finansiran u najvećoj meri iz gradskog budžeta, predstavnici grada bili su u upravljačkom telu kluba, a odlukom o istupanju iz saveznog ranga takmičenja, fudbalerima i njihovim porodicama naneta je velika šteta.

Podsetimo, ukoliko Palma bude raspoložen na sastanku sa fudbalerima, kao na čuvenom klipu sa građanima Jagodine, očekivano je da igračima budu izmirena dugovanja i da dobijemo novi hit snimak poput "2.000 za gospođu" kako je svojevremeno pomagao građanima Jagodine.

Video: Kik boks i fudbal: Palma sa Infantinom na Mundijalu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor

    1. jun 2020 | 17:14

    Svaki grad u Srbiji ima bar po jedan ovakav klub. Dovodio, obećavao, nije davao, krao ko je stigao u njemu, igrači i treneri ostajali bez plata i premija, a onda neki pametnjaković nadje rupu u zakonu i kada takav klub, na kraju bude opljačkan, a uglavnom se zna KO GA JE OPLJAČKAO, kao što se zna i ko je pokrao FK Jagodinu, onda se takav klub ugasi, napravi se novi sa sličnim imenom ili mu se doda godina proizvodnje i sve ispočetka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA