Bez dogovora Palme i bivših igrača Jagodine: Ponudio im posao za žene umesto para

Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost objavio je da nije postignuto rešenje između gradonačelnika Jagodine i bivših igrača istoimenog kluba

  • 1
Dragan Marković Palma, Goran Milanović Foto: MN Press

Pisali smo da će gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma primiti na razgovor bivše fudbalere ovog kluba koji su protestovali ispred Skupštine grada zbog neisplaćenih dugovanja.

Sastanak Palme i bivših fudbalera Jagodine održao se u 11 časova, ali na kraju nije bilo dogovora.

Kako je Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost (SPFN) objavio, protest će se nastaviti i dalje ispred opštine grada.

Na Fejsbuk grupi SPFN objavljeno je da se Marković u ime grada ogradio od FK Jagodina i istakao da grad nema nikakve veze sa dugovima kluba, kao i da on nema ništa lično sa dugovima kluba jer ga je napustio 11 meseci pre ispadanja iz Superlige, ali je dobio kontra argument da je najveći deo dugovanja nastao pre izlaska Markovića iz kluba.

Navodi se da je Marković odbio da odgovori ko je odgovoran za dugovanja kluba i uputio je igrače da se obrate sudu, iako je sudska procedura već prošla i svi imaju pravosnažne odluke sudova.

Palma je kao kompenzaciju bivšim igračima Jagodine ponudio da grad može da im zaposli žene, ali je problem što niko od njih ne živi u Jagodini.

U saopštenju se zaključuje da nije došlo do dogovora i da će se nastaviti protesti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamara

    3. jun 2020 | 06:29

    Kako su igrali moraju jos i da doplate klubu.Od tog broja fudbalera mozda su samo dva vredrla ,ostalo sramo"IZVIKANI FUDBALERI".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA