≫ 

Uveo Zvezdu u 1/8 finala Lige šampiona, pa napustio klub: Đorđević traži nove izazove, vaga ponude

Klub se zahvalio mladom treneru na svemu što je postigao sa juniorima

  • 1
slavoljub đorđević

Foto:crvenazvezdafk.com

Slavoljub Đorđević nije više trener omladinaca Crvene zvezde sa kojima je postigao veliki uspeh plasmanom u osminu finala Lige šampiona.

Zvezda i Đorđević su stavili tačku na dosadašnju vrlo uspešnu saradnju, razlog je želja mladog trenera da se oproba u seniorskoj konkurenciji, dok je omladince preuzeo Marko Neđić, dosadašnji strateg kadeta sa kojima je osvojio šampionsku titulu.

Na sajtu Crvene zvezde kaže se da je "Slavoljub Đorđević odlično radio sa omladincima prethodne sezone i da ima veliki broj ponuda, a talentovani stručnjak će u narednom periodu odlučiti koji klub će preuzeti, sve u dogovoru sa klubom".

Iz ekipe koja je igrala Ligu šampiona kod Đorđevića trojica su prebačena u prvi tim Crvene zvezde, i to Andrija Katić, Uroš Blagojević i Ilija Babić, dok su Grafičar pojačali Ričard Odada, Miloš Pantović i Uroš Milovanović.

- Slavoljub Đorđević nije više trener u našoj Omladinskoj školi. Zajednički dogovor njega i kluba je da se oproba u seniorskim vodama, a želeo bih da mu zahvalim na svemu što je uradio za Crvenu zvezdu, fenomenalno vodivši dečake rođene 2002. godine. On je svestan da je Zvezda njegova kuća i da su mu vrata našeg kluba otvorena. Visoko je podigao lestvicu, formirao veliki broj igrača za seniorski fudbal i prezadovoljni smo njegovim radom. Svi u Omladinskoj školi smo sigurni da će Slavoljub pokazati da je jedan od najtalentovanijih domaćih trenera i želimo mu mnogo sreće i uspeha u nastavku karijere - ističe glavni trener Omladinske škole Nikola Jelić.

Omladinci će se ponovo okupiti 8. juna kada će Marko Neđić izvršiti prozivku.

Video: Omladinci Zvezde posle penal drame u osmini finala Lige šampiona!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzaja

    2. jun 2020 | 22:27

    Pa nisam siguran da je toliko dobar trener. Setite se ove rečenice za dve godine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA