Odlučujuće bitke za titule u Portugalu i Austriji

Benfika mora do ubedljive pobede - Salcburg brani svoj bedem od naleta Rapida iz Beča

  • 9
Meridian Foto: Milan Drinčić

Lopta se zavrtela širom Evrope, a jun je mesec povratka fudbala na velika vrata. Trka za titulu se od danas nastavlja i u Portugalu. Kolo će otvoriti Portimonense i Žil Visente, a nešto kasnije večeras sastaće se i Famalisao i Porto.

Porto je prvi na tabeli sa bodom više od drugoplasirane Benfike. Famalisao je prošlog leta kao novajlija u ligi napravio pravu transfer pometnju i doveo čak 19 novih fudbalera. Posle 25 godina bez elite u dosadašnjem delu sezone opravdao je ambicije uprave i navijača a cilj se zna – Evropa sledeće sezone. Na samo bod je od evrozone i portugalski Lester neće stati, iako im u goste stiže velikan.

Iako je jasno ko je favorit, remi ne bi bio iznenađenje, a Meridianbet nudi privlačnu kvotu za singliranje - 4.45 na nerešni ishod.

Tipico Bundesliga Austrije je još jedna u nizu koja se vraća ove nedelje. Odlična najava bila je kiša golova u finalu Kupa, gde je Salcburg „petardom“ protiv drugoligaša podigao pehar.

U goste Red Bull Salcburgu stiže Rapid iz Beča. „Crveni bikovi“ su na čelu tabele, ali su sledeća dva tima na samo četiri boda od vrha. Zato će se posle ovog duela mnogo toga znati a dileme nema da nas očekuje vrhunski fudbal, jer i tradicija kaže tako. Kvota na Salcburg je 1.60, a ukoliko tipuješ pobedu domaćina, možeš je kombinovati i sa golovima - igra 1&3+ daje odličnih 1.99.

Igra se i nemačka Bundesliga a vrlo dobar meč očekujemo u Bremenu gde Verder dočekuje Ajntraht. Statistika je jasna da na tiket treba staviti opkladu da će oba tima zatresti mreže. Kvota na opkladu GG3+ je vrlo dobra (2.06).

U Srbiji, titula je i zvanično pripala Zvezdi, a sada slede zanimljivi dueli za Kup Srbije. Od 15 časova igraće Čukarički i Radnički Niš, nešto kasnije (17.30) sastaju se Radnik i Partizan, a od 20 časova snage će odmeriti Vojvodina i Mladost iz Lučana.

Današnja lista bogata je kao u „udarnim“ terminima, pa je vrhunski trenutak da postaneš dupli pobednik.

Registruj se na meridianbet.rs, uplati tiket i u slučaju da bude dobitan - Meridian te časti još jednim dobitkom!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mina

    3. jun 2020 | 10:02

    Porto je ovde sigurica, samo ne znam da i jos na golove da igram.

  • Marko

    3. jun 2020 | 22:42

    Napokon krece pravi fudbal uz odlicne kvote

  • DuLE

    3. jun 2020 | 21:59

    Uh, spektakularno. Ajde vi u meridijanu da malo podignete te kvote pa da sve bude kako treba. 😷😀Ma dobri ste vi, kakvih ima vi ste dobri😚🎵

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA