≫ 

Žal je veća ovako, nego da smo 'ladno izgubili od Zvezde: Trener Inđije žali zbog promašenih šansi

Falilo je koncentracije

  • 4
ALEKSANDAR JANJIC

Foto: MN Press

Trener Inđije Aleksandar Janjić kaže da nije nezadovoljan uprkos porazu u četvrtfinalu Kupa od Crvene zvezde, jer je njegov tim uspeo da pruži otpor šampionu države.

Zvezda je pobedila sa 2:1, golovima Mirka Ivanića i El Fardu Bena, ali je Inđija u poslednjih desetak minuta slabog drugog poluvremena bila konkretnija i postigla je pogodak preko Mihaila Jovanovića u 87. minutu.

- Ponovo smo krenuli dobro i imali smo neki pad od pet, šest, sedam minuta i tad smo primili ta dva gola. Ostaje žal malo veća nego da smo onako 'ladno izgubili od Zvezde. Imali smo svojih prilika i šansi, pružili smo otpor šampionu, najboljoj ekipi u zemlji - rekao je Janjić za Arenu sport posle meča.

Njegovi igrači su imali još nekoliko dobrih šansi, između ostalog i u 22. minutu kada je Čermelj glavom posle prekida mogao da donese svom timu 1:0, ali mu je Milan Borjan odbranio.

- Ponosan sam na momke ali malo nam je falila koncentracija. Ono što nismo hteli, da primimo gol iz našeg poseda. Uspeli smo u poluvremenu da se dogovorimo i dignemo ekipu iako je bilo teško i svaka im čast na tome - dodao je Janjić.

Upitan o nastavku sezone, trener Inđije kaže da se njegov klub već okreće izazovu naredne takmičarske sezone 2020/2021.

- Imamo sledeću utakmicu, Čukarički, razmišljamo sad o toj utakmici, ali se pripremamo i za sledeće prvenstvo, probaćemo do kraja ovog da uzmemo neki bod, što više možemo - kaže Janjić.

Video: Blickrig Zvezde za prvi korak ka polufinalu Kupa Srbije

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    2. jun 2020 | 19:23

    Није то ништа. Па гробари вечито жале за нечим, за изгубљеним првенствима, за не играње ЕЛ, за Толетом, за Тадићем из времена кад је махао из ложе и смешкао се...како је тек њима...

  • pit bull

    3. jun 2020 | 11:25

    Sta li prica ovaj nazovi trener??? Ne nego nije ladno,dali ste slucajan go u ‘86 minutu,Zvezda dve stative,dva zicera i niste ladno izgubili. Dobro da nisi reko da ste i pobedu zasluzili,izlapeli covece!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA