≫ 

Deki žarko želi trofej i mi ga pratimo, uneo je energiju: Ivanić o receptu za pobedu u Kupu

Ivanić je verovatno najbolji pojedinac u Zvezdi od nastavka sezone

  • 0

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić objasnio je da zbog Dejana Stankovića njegova ekipa ima još veći motiv da ove sezone osvoji Kup Srbije.

Zvezda je pobedila Inđiju sa 2:1 i plasirala se u polufinale Kupa, a Ivanić je bio strelac prvog gola u 35. minutu, a potom i asistent Benu u 38. minutu.

- Zadovoljan sam što smo prošli dalje, teško je uvek ovde u Inđiji, ali prošli smo dalje i sad sledi mali predah, pa nastavljamo sa prvenstvom - rekao je Ivanić posle meča.

Mirko je ovim samo potvrdio dobru formu i igre kod Stankovića, jer je briljirao i protiv Rada u pobedi od 5:0 u meču za titulu.

Zbog toga je na pitanje da li može da navikne zvezdaše na to da utakmice počinju njegovim golovima rekao: iskreno se nadam.

- Svaki gol je drag, ne bih izdvajao nijedan, pohvalio bih celu ekipu na borbi, Inđija je dobra ekipa - kaže Ivanić.

Jedini gol za Inđiju dao je Mihailo Jovanović u 87. minutu, ali taj pogodak nije mogao da promeni ishod meča.

Zvezda ove godine pokušava da osvoji duplu krunu posle 13 godina, jer joj je to poslednji put pošlo za rukom još davne 2007.

- Svake godine je velika želja, ali sada je još veći imperativ, došao je novi šef i uneo novu energiju. Žarko želi da osvojimo trofej, mi ga pratimo i nadam se da ćemo osvojiti - istakao je Ivanić koji je kratko prokomentarisao i saradnju sa Benom: sjajno.

Video: Ivanić pogodio za vođstvo Zvezde u Inđiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA