≫ 

Radili smo na prekidima, biće još golova iz njih: Vukanović kaže da je dupla kruna "nikad bliže"

Idemo korak po korak, kaže Vukanović

  • 0

Fudbaler Crvene zvezde Aleksa Vukanović zadovoljan je pobedom protiv Inđije, s obzirom na uslove u kojima se igrao meč četvrtfinala Kupa Srbije.

Zvezda je slavila kao gost sa 2:1, a pogotke su postigli Mirko Ivanić i El Fardu Ben u 35. i 38. minutu. Meč je obeležilo i promenljivo vreme, pa je u jednom delu bilo sunca, a u drugom strašan pljusak.

- S obzirom na to da je vreme bilo teško i teren je bio težak dobro smo odradili utakmicu. Išli smo na pobedu i prošli dalje. Bilo je teško, posle tri dana odmah utakmica, jer smo bili i dva meseca na pauzi, ali super je. Taj gol smo opet primili u Inđiji, ali idemo dalje - prvi su utisci Vukanovića posle četvrtfinala.

Njemu deluje "previše blizu" dupla kruna, ali nešto opreznije dodaje da idu "korak po korak".

- Jeste, baš smo se fokusirali na prekidima. Inače smo u igri jako dobri, ali smo sad počeli da radimo ono što Mister traži od nas na prekidima i nadam se da će da bude još bolje i da će biti još više golova - objašnjava Vukanović.

Zvezda je poslednju duplu krunu osvojila još 2007. godine.

Video: Ivanić o receptu za pobedu u Kupu

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA