Nišlije ljute što im "dovode" Zvezdinog trenera: Hoće da nas destabilizuju pred Kup

Reagovale su Nišija

  • 0
Slavoljub Đorđević

Slavoljub Đorđević na meču sa Totenhemom, Foto: FK Crvena zvezda

Slavoljub Đorđević se oprostio od omladinske ekipe fudbalera Crvene zvezde, a mnogi su posumnjali da će preuzeti Radnički iz Niša.

Tim povodom, munjevito su se oglasile Nišlije, koje odbacuju tu mogućnost, štaviše, to vide kao pokušaj destabilizacije pred duel Kupa Srbije.

Nišlije igraju protiv Čukaričkog derbi četvrtfinala Kupa, a direktor Dejan Propadalo zapitao se zašto se ova priča objavila dan pred meč.

- Ono što ja mogu da kažem jeste da Radnički neće promeniti trenera. Radoslav Batak je pokazao da zaslužuje mesto na klupi našeg kluba, sa njim smo razgovarali o produžetku saradnje. Sa Slavoljubom Đorđevićem niko na 'Čairu' nije razgovarao. Ponoviću, Radnički ima trenera, a to je Radoslav Batak. Jedino se pitam zbog čega se ova informacija u medijima pojavljuje dan pred utakmicu sezone za naš klub - rekao je Propadalo.

Čukarički je domaćin Radničkom u sredu u 15 časova, u 17.30 igraju Radnik i Partizan, u 20.00 se sastaju Vojvodina i Mladost. Crvena zvezda je prvi polufinalista, pobedom nad Inđijom sa 2:1.

Video: Sreća nikad veća! Deki ludovao na kiši, radovao se kao malo dete, pa poslao poruku loži

Video: Najbolji momenti drugog poluvremena utakmice Crvena zvezda-Inđija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA