≫ 

Mladi igrač Javora prešao u Partizan

Omladinski pogon crno-belih postao je jači za kadetskog reprezentativca Srbije

  • 2
Luka Borović

Foto: MN Press

Fudbalski klub Javor iz Ivanjice pozdravio se sa svojim mladim igračem Lukom Borovićem (15) koji nastavlja karijeru u Partizanu, naravno prvo u mlađim kategorijama, a kasnije i u prvom timu.

- Luka Borović, mladi fudbaler Javora, svoje prve fudbalske korake započeo je u našem klubu sa pet i po godina. Narednih deset godina nosio je naš dres nastupajući za kadetsku i pionirsku selekciju.

- Svoj talenat, u međuvremenu je pokazao i kao reprezentativac, igrajući sa svojim vršnjacima za U-14 reprezentaciju Srbije.

- On od danas svoju karijeru nastavlja da gradi u beogradskom Partizanu. Luka, tvoj klub ti želi svu sreću u daljem ostvarivanju svojih snova! Sigurni smo da je ovo tek početak za takvog majstora kao što si ti! Srećno. - napisali su iz Javora na instagram stranici.

 
 
 
View this post on Instagram

𝐌𝐥𝐚𝐝𝐢 𝐭𝐚𝐥𝐞𝐧𝐚𝐭 𝐉𝐚𝐯𝐨𝐫𝐚 𝐮 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐳𝐚𝐧𝐮 👏🏻⬇️ • Luka Borović, mladi fudbaler Javora, svoje prve fudbalske korake započeo je u našem klubu sa pet i po godina. Narednih deset godina nosio je naš dres nastupajući za kadetsku i pionirsku selekciju. Svoj talenat, u međuvremenu je pokazao i kao reprezentativac, igrajući sa svojim vršnjacima za U-14 reprezentaciju Srbije. On od danas svoju karijeru nastavlja da gradi u beogradskom Partizanu. • Luka, tvoj klub ti želi svu sreću u daljem ostvarivanju svojih snova! Sigurni smo da je ovo tek početak za takvog majstora kao što si ti! Srećno, @borovic_luka ! 🍀👏🏻⚽️ #FKJavor #FKPartizan #LjuljajJavore #mladjeselekcije #srpskifudbal #U14 #fudbalskisavezsrbije @partizanbelgradeA post shared by FK Javor Matis (@fkjavormatis1912) on

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA