Najlepši meč srpskog fudbala: Het-trik Zvezdine želje, lepi golovi, penali i preokret od 0:2 do 3:2

Čukarički je novi polufinalista Kupa Srbije, pošto je eliminisao Radnički iz Niša u sjajnom meču

  • 0
Slobodan Tedić Printskrin: Arena Sport

Spektakularan meč odigrali su Čukarički i Radnički iz Niša u četvrtfinalu Kupa Srbije. Iako su Nišlije vodile sa 2:0 na Banovom brdu i imali priliku da sa bele tačke možda i reše meč u 54. minutu pri vođstvu od 2:1, na kraju su slavili Brđani posle velikog preokreta.

Junak utakmice bio je Slobodan Tedić, fudbaler Mančester Sitija koji je na pozajmici u Čukaričkom, a za koga se interesuje i Crvena zvezda. On je upisao het-trik, najpre je u 45. minutu smanjio rezultat sa bele tačke, da bi u 82. minutu dao gol za izjednačenje, i na kraju je fenomenalnim golom u 91. minutu rešio meč.

Bilo je mnogo bure na stadionu Čukaričkog. Videli smo odmeravanje snage dva velika talenta. Nikole Čumića iz Radničkog i Slobodana Tedića iz Čukaričkog.

Čumić je postigao dva gola u prvom poluvremenu, najpre u 14. minutu posle sjajnog solo prodora, a zatim i u 24. minutu kada se odlično snašao u kaznenom prostoru.

Video: Pao prvi gol na Banovom Brdu u četvrtfinalu kupa

Video: Nikola Čumić dao drugi gol Čukaričkom

Čukarički je u finišu prvog poluvremena smanjio prednost sa bele tačke pošto je Tedić bio precizan sa bele tačke.

Mnogo bure bilo je u 54. minutu, kada je Novak Simović dosudio penal za Radnički. Bunili su se igrači Čukaričkog, ali uzalud. Odgovornost je preuzeo Stefan Mihajlović, ali je Đorđe Petrović sjajno reagovao i odbranio njegov šut.

To je ulilo veru njegovim saigračima da do kraja meča mogu da izbore polufinale Kupa. I uspeli su u tome na krilima sjajnog Tedića, koji će posle ovog meča tek biti na meti klubova koji su zainteresovani za njega.

Najpre je glavom u 82. minutu dao sjajan gol, a zatim ništa manje lep u 91. minutu za potpuni preokret i mesto u polufinalu Kupa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA