≫ 

Vladan Lukić imao težak infarkt, bio mrtav dva minuta: Životna drama bivšeg predsednika Zvezde

Pozlilo mu na terminu u balonu...

  • 17
Vladan Lukić

Vladan Lukić; Foto: MN Press

Nekadašnji predsednk FK Crvena zvezda Vladan Lukić (50) preživeo je srčani udar i bio je mrtav čitava dva minuta.

Bivši prvotimac crveno-belih hitno je primljen u bolnicu, gde je uspešno operisan, a u razgovoru za Kurir ispričao je šta mu se tačno desilo.

- Imao sam infarkt! Hvala bogu da je sve prošlo dobro i kako treba. Ugrađen mi je jedan stent, nalazi su dobri i pušten sam na kućno lečenje. Najvažnije je da mi je glava na ramenima - rekao je Lukić.

Član čuvene zlatne generacije Zvezde iz Barija 1991. godine, kako kaže, gledao je smrti u oči.

- Igrao sam fudbal u balonu sa svojim društvom, starom ekipom s kojom to radim godinama. Posle utakmice seli smo da se osvežimo i tu u prijatnom razgovoru proveli sigurno sat vremena. Uobičajeno, jer to radimo svaki put. Odjednom, osetio sam da počinjem čudno da se osećam i kako mi se gasi slika - prepričao je teške trenutke Lukić i dodao da mu nije bilo svejedno kada je kasnije došao pri svesti.

Vladan Lukić bio je predsednik Crvene zvezde tri i po godine (od maja 2009. do novembra 2012. godine), a period njegove vladavine na Marakani obeležio je niz bez šampionske titule i ogroman porast duga ovog kluba.

Video: Sreća nikad veća! Deki ludovao na kiši, radovao se kao malo dete, pa poslao poruku loži

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    3. jun 2020 | 22:22

    Naiskrenije zelim sto brzi oporavak Vladanu Lukicu. A za dug koji pisete. Setite se da je Zvezda nasa bila pred gasenjem,svlcionice prokisnjavale,dug koliki hoces,kamatare te banke,tim nemas,nema ni jednog sponzora. Za tri ipo godine mozda nisi uspeo da osvojis titulu ali si uspeo da ujedinis Zvezdase da bude puna marakana u par navrata u domacem prvenstvu,doveo si Gasprom kao generalnog sponzora i ostavio sledecoj upravi kao i celokupan tim koji ni malo nije bio los a boga mi ni jeftin. Tako da Ciganine nas da si ti nama ziv i zdrav.

  • Dalibor

    3. jun 2020 | 22:13

    Ovaj komentar na kraju vam je nepotreban i nedobronameran, posebno u ovom trenutku. Na kraju i ptice na grani znaju da Lukic nije kriv i da je spasio Zvezdu od tadasnje vlasti, tajkunskih lobija i FSS koji su zeleli da je zatru

  • Zvele

    3. jun 2020 | 23:02

    Brz oporavak Lukiću , bio si presednik u najgore vreme kad su grobari harali , žarili i palili nameštali titule preko Toleta .Ali ujedinio si sve nas bilismo ko jedan na svakoj tekmi minimu 30000 ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA