≫ 

Vojvodina sa penala do polufinala: Drinčić stavio tačku na dramu, Pavlović tragičar Lučana

Voša bolju igru naplatila tek nakon penal serije

  • 0
nenad lalatović

Foto: MN Press

Posle Zvezde, Čukaričkog i Partizana, u polufinale Kupa Srbije plasirala se i Vojvodina, i to nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca protiv Mladosti iz Lučana na "Karađorđu".  U regularnih 90 minuta, uz bolju igru "lala", bilo je 0:0, a u seriji sa "kreča" jedini neprecizan bio je igrač gostiju Pavlović, te je tako sebi prilepio etiketu tragičara meča.

Kod Voše svi izvođači su bili precizni, pogađali su Čović, Vukadinović, Džemović, Stojković i na kraju Drinčić - za pobedu i veliko slavlje.

Žreb za polufinale biće obavljen u petak u 13 sati.

Novosađani su pokazali više u sredu uveče, odnos u posedu lopte bio je daleko na strani Lalatovićevog tima, a činjenica da su gosti prvu i jedinu priliku iskreirali u 64. mintu, kada je Bojović zapretio Rockovu, još jedan je pokazatelj ko je vodio glavnu reč na terenu.

Jedna od prilika zbog koje su "lale" mogle na kraju i da zažale je ona koju je imao Bojić u drugom delu drugog poluvremena, sve je uradio na najbolji način, ali je golman gostiju Zečević vrhunski intervenisao u toj situaciji.

Velika šansa ukazala se "lalama" i u 90. minutu, Čović je bio u prodoru, iskosa je šutirao, no loptu je poslao pored gola, za brigu Novosađana kojima je tada bilo jasno da će meč otići u penal-seriju.

Lalatović je pred sam kraj izvršio promenu na golu, uveo je Simića, izveo Rockova, no nije se rezervista proslavio na ruletu pošto nije pročitao nijedan šut, ali mu je "uslugu" učinio iskusni Predrag Pavlović nepreciznim udarcem u drugoj seriji penala.

Ispostavilo se da je to bio i prelomni trenutak utakmice, jer su pre i posle Pavlovića svi pogađali, a tačku je stavio Drinčić za trijumf i plasman Vojvodine u polufinale Kupa posle tri godine.

Penal serija

0:1 - Bojović

1:1 - Čović

1:1 - Pavlović promašio

2:1 - Vukadinović

2:2 - Šatara

3:2 - Džemović

3:3 - Lazar Jovanović

4:3 - Stojković

4:4 - Radivojević

5:4 - Drinčić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA