≫ 

Luka Jović i Real godinu dana kasnije: Vrednost se prepolovila, cveta samo ljubavni život sa Sofijom

Prošlo je ravno 366 dana otkako je Srbin potpisao ugovor s Kraljevskim klubom

  • 6
Luka Jović Foto: Guliver/Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Prošlo je ravno 366 dana otkako je Luka Jović i zvanično postao fudbaler Reala iz Madrida.

Tog 4. juna 2019. godine dečak iz Batara kod Bijeljine je uspeo nešto što je san mnogih mladih momaka, da obuče čuveni beli dres, ali potom nije uspeo da se dokaže ni navijačima, a ni stručnom štabu predvođenim velikim Zinedinom Zidanom.

Iz madridskog kluba su nedavno poručili da i dalje imaju poverenja u njega, tako makar predstavljaju u medijima preko svog neoficijelnog glasila Marke, pa je za očekivati da Jović i naredne sezone bude u kombinaciji za prvi tim Kraljevskog kluba, uprkos lošoj godini.

Podsetimo, Luka je doveden iz Ajntrahta za velikih 60 miliona evra, plus pet miliona na ime bonusa, ali su mu loše igre (dva gola na 24 utakmice) i pauza zbog korona virusa skoro pa prepolovile vrednost. Njegova sadašnja cena na čuvenom portalu Transfermarkt iznosi svega 32 miliona evra.

Drugi madridski sportski dnevnik As je juče ponovo pisao o Joviću i opet u lošem svetlu ističući da je njegovim dovođenjem napravljena greška i stavljajući do znanja da Srbin ima unosan ugovor u Madridu do 2025. godine.

Ako mu na terenu i nisu cvetale ruže u proteklih 366 dana, može se reći da je van njega bio vrlo uspešan. U vezi sa manekenkom Sofijom Milošević uskoro će dobiti bebu i po drugi put u životu postati otac.

Luka Jović, Sofija Milošević Foto: Instagram.com/sofijamilo

Ko zna, možda mu ta životna situacija preokrene karijeru u Madridu koja je već na startu doživela seriju velikih udaraca.

Video: Vučić indirektno prozvao Luku Jovića: Mladići milioneri misle da mogu sve, biće strogo kažnjeni!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opa

    4. jun 2020 | 08:34

    Sofija će ga oguliti ko bananu

  • dosije x

    4. jun 2020 | 07:31

    kod njega se znalo to isto pre godinu dana

  • Dejo

    4. jun 2020 | 08:33

    Svako ima pravo na svoj put.Jovic će zbog žene propasti ne što nije talenat ,što nežna igrati nego zbog žene.Samo kako nevidim manekenka u pokušaju probala je još nekim fudbalerima ovo uraditi ali momci je otresli.Upeco se Jović neko je morao.Nevidi momče njene fotografije izdaju u novinama samo ako je s nekom jačom osobom ,ovako dama nebitna .Moj Jovicu tebi u glavi fali puno šta ,noge su ti ok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA