Penal tenzija na Karađorđu: Čović "proključao" na provokaciju golmana Lučana, očaj na licu Pavlovića

Iako su mreže mirovale u 90 minuta, penal rulet doneo je velika uzbuđenja u poslednjem četvrtfinalnom meču Kupa Srbije

  • 1
Slaninari Pavlovic

Printskrin: Arena sport

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u polufinale Kupa Srbije posle penal drame protiv lučanske Mladosti na svom "Karađorđu". U regularnom delu meča bilo je 0:0 samo zato što su niz dobrih šansi propustili igrači Nenada Lalatovića, pa su morali da strepe u seriji jedanaesteraca.

Pravi rat nerava vodio se od samog starta tokom ruleta, gde i najmanji pad koncentracije može biti koban po timove, i na to je računao golman gostiji Zečević kada je pomalo i nesportski šutnuo loptu Čoviću dok je ovaj prilazio šesnaestercu da izvede penal.

Čović je ostao miran na provokaciju golmana Lučana, trknuo je po loptu, a onda sa "kreča" hladnokrvno savladao Zečevića. Nije izdržao Čović posle gola, krenuo je ka "jedinici" Mladosti i izbacio iz sebe bes zbog nesportskog poteza rivala.

Taj momenat kao da je uticao na narednog izvođača, Predraga Pavlovića, koji je u drugoj seriji promašio čitav gol, prilepio sebi etiketu tragičara utakmice s obzirom na to da su svi igrači do kraja bili nepogrešici.

Tačku na penal dramu i plasman Voše u polufinale stavio je najiskusniji iz redova "lala" Nikola Drinčić, bio je neumoljiv, a pobedu i prolaz među četiri tima proslavio je trkom ka vernim navijačima, pokrenuo veliku radost među saigračima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA