Lalatović hvali Kokezu i FSS: Postajemo jedna velika i moćna Srbija

Oduševljen je Lalatović suđenjem

  • 6
nenad lalatović Foto: MN Press

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović, posle plasmana u polufinale Kupa Srbije, rekao je da njegov tim zaslužuje da osvoji trofej ove sezone.

Vojvodina je u četvrtfinalu Kupa pobedila Mladost na „Karađorđu“ posle boljeg izvođenja penala.

- Čestitam ekipama na prikazanoj igri. Mladost je pokazala da se zasluženo našla u četvrtfinalu, a naša Vojvodina je pokazala da se zasluženo plasirala u polufinale - rekao je Lalatović bposle susreta.

Prema njegovim rečima, crveno-beli još uvek nisu na svom optimalnom nivou, da još uvek traži formu koju želi da Vojvodina ima.

- Iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje, a ja sam jako zadovoljan i ponosan na moje igrače, jer oni su najzaslužniji za to što je naša Vojvodina danas treča i što ce igrati Evropu, kao i polufinale Kupa. Na tome im treba čestitati, a ovu pobedu posvećujemo Gradu Novom Sadu i našim navijačima - rekao je Lalatović, koji je imao reči hvala za sudije četvrfinalnog meča.

- Moram da pohvalim sudije, koji su bili perfektni. Kad se ovako sudi, Srbija i srpski fudbal mogu samo da napreduju. Ne treba gledati da li neko već godinama juri dva trofeja ili neko zbog navijača mora da spasi sezonu tako što će osvojiti pehar. Kad smo uspeli da pobedimo koronu, dajte da pobedimo i takve stvari.

- Neka ne bude da neki od dva kluba, među ova četiri u polufinalu, mora da osvoji trofej. Pehar neka osvoji tim koji ga najviše zasluži, jer ne treba da spašavamo nikog osim srpski fudbal. Savez na čelu sa Slavišom Kokezom i mojim velikim prijateljem Vladimirom Matijaševićem, je izvanredan i radi dobar posao. Naša država je sve moćnija i moćnija, a ja želim da budemo jedna velika Srbija i da naša liga bude među najkvalitetnijima. Očekujem kvalitetno polufinale, a ko bude bio bolji, neka pobedi Postajemo jedna velika i moćna Srbija, baš kao i naš fudbal, a ukoliko suđenje i dalje bude 50:50, napredovaćemo još više iz godine u godinu. Ja sam apsolutno siguran da će u polufinalu sve biti 50:50 - rekao je Lalatović.

Video: Lalatović džentlmenski držao novinarki kišobran tokom intervjua

(Telegraf.rs, Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • terza1.

    4. jun 2020 | 13:30

    Koliko ja znam, osamnaesterci i golovi iz gol-uta se sviraju samo u korist tima koji godinama juri dva trofeja u paketu. Vole ovi cigani, raspoređeni po filijalama, da odmah i klub koji spasava sezonu, baš zbog tih osamnaesteraca, ubace u isti koš.

  • NoviSad

    4. jun 2020 | 14:30

    Cekaj pre par meseci krsta mi namesteno sve a sad ih hvali? Auu Lalate, pa dokle?

  • fudbalski ne strucnjak

    4. jun 2020 | 16:07

    kvalitet za trecu ligu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA