"Zvezda je za mene bolest kojoj nema leka"

Zvezda je za mene ljubav najveća "bolest koja nema leka"

  • 8
Vujadin Savic, vodja Delija Foto: Telegraf

Nekadašnji kapiten fudbalera Crvene zvezde Vujadin Savić izjavio je da se uželeo fudbala i da jedva čeka subotu da podrži nekadašnje saigrače protiv Radnika.

- Sada sam u Beogradu pošto je sezona na Kipru završena, ali iskren da budem, jedva sam čekao da se Superliga nastavi. Uželeo sam se pravog fudbala, naše Zvezde i atmosfere koju samo na Marakani možemo videti. Jedva čekam i meč protiv Radnika, očekujem da će biti mnogo navijača i fenomenalna atmosfera - rekao je Savić.

Sadašnji defanzivac kiparskog APOELA ističe da je Kup utakmica u Indiji bila pravi primer.

- Pogledajte samo koliko su se ljudi uželeli fudbala, u Indiji je naša tribina praktično bila krcata po pravom pljusku i niko nije razmišljao da se pomeri. Svi su jedva čekali da Zvezda ponovo zaigra i da svi zajedno gledamo naš tim. Tako je i sa mnom, ne mogu da dočekam subotu i 19 sati da bi ponovo sa drugarima bodrio Zvezdu. Naravno ne sumnjam u rezultatski uspeh".

Za Savića Zvezda je uvek posebna emocija.

- Ona je za mene prva i najveća ljubav i bez nje se ne može. To je “bolest kojoj nema leka”. Tri meseca niko nije gledao Zvezdu u Srbiji i na našoj Marakani. Siguran sam da će svi zvezdaši krenuti put našeg stadiona u subotu. Moje mesto se zna, jer je to sveto mesto za svakog navijača - istakao je Savić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    4. jun 2020 | 17:05

    Ovaj "giska brigate" se ponasa ko klinac od 15.god.Mozda ce jednog dana da odraste.A da mu otac nije Dule Savic,tesko da bi on ikad mogao da vidi fudbalski teren.😉

  • Ujka Zitko PFK

    4. jun 2020 | 17:21

    "Giska brigadiri" pripada ekipi "sinovi zvezdinih asova" 😉

  • AHAB

    5. jun 2020 | 16:50

    ZAŠTO PLIUJETE MOMKA...ZA OVE DANAS U DEFANZIVI U ZVEZDI,ON JE FRANKO BAREZI....I VOLI ZVEZDU VIŠE OD VAS ŠTO GA PLJUJETE...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA