"Stara koka" Serije A gola "gleda" utakmice Lacija: Ana Falki na tribinama Olimpika samo sa šalom

Ana je kao vino...

  • 3
ana falki Foto: instagram/annafalchi22

Italijansko-finska glumica, model i prezenterka Ana Falki duže od dve decenije jedno je od najprepoznatljivjih lica u italijanskom javnom prostoru, proslavila se po ulogama u nekoliko filmova, a navijači Lacija je posebno obožavaju - Ana je vatren navijačica rimskih "nebeskoplavih".

Otud je i očekivano što će Anino lice biti jedno od mnogih koje će krasiti tribine "Olimpika" po nastavku sezone na praznom stadionu, tačnije njena slika, pošto je na snazi zabrana za "prave" navijače. Biće to ona slika koju muškarci najviše vole: Ana u "Evinom kostimu", sa šalom koji krije intimne zone.

- Izabrala sam da to bude jedan od mojih uobičajenih "selfija" sa šalom, sama kod kuće. Ta fotografija mi je i na instagramu redovna jer je donela dosad sreću ekipi - rekla je 48-godišnja Falki za Radio Rai 1.

Upitana da li bi upravo ta fotografija mogla da odvuče pažnju igrača od igre, seksi Ana je rekla:

- Mislim da sa terena mogu da vide samo moje lice i šal, daleko su ipak od tribina.

 
 
 
View this post on Instagram
La mia Lazio mi fa proprio sognare ... 💙#sempreforzalazio @official_sslazio #sslazio #noilamiamoeperleicombattiamo #laziospalA post shared by Anna Falchi (@annafalchi22) on

Ana i u petoj deceniji i dalje mami uzdahe muškaraca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA