≫ 

Prepodne u Liverpulu, popodne u Čelsiju: Lajpcigov "Tormachine" skrenuo u London!

Prema poslednjim informacijama Timo Verner će karijeru nastaviti u Čelsiju

  • 1
Timo Verner

Foto: AP/Tanjug

Londonski Čelsi se, izgleda, pokazao spremnijim da se bori za potpis napadača Lajpciga Tima Vernera, koji je u toku dana "dogovorio" saradnju sa Liverpulom.

Ipak, veleobrt je najavio nemački Bild, koji tvrdi da šampion Evrope ipak nije raspoložen da plati 60 miliona "Bikovima" što je visina "izlazne" klauzule u ugovoru sjajnog golgetera.

Tu je "uskočio" Čelsi, koji je sada na "pol" poziciji da angažuje Vernera, strelca 31 gola na 30 utakmica ove sezone u svim takmičenjima, uz 12 asistencija.

 

Bild navodi da "Plavci" nude nemačkom reprezentativcu ugovor na pet godina i deset miliona evra platu po sezoni, naravno i pomenutih 60 miliona Lajpcigu na ime obeštećenja.

Čelsi i Liverpul nisu bili usamljeni u redu za Vernera, i Inter je figurirao kao kandidat, ali nije mogao da se upusti u ovaj poduhvat sve dok ne proda Lautara Martineza Barseloni, što se trenutno ne događa, te su "neroazuri" daleko od dogovora sa nemačkim fudbalerom.

Rasplet ove transfer priče biće poznat najkasnije 15. juna kada ističe rok do kojeg klubovi mogu da plate obeštećenje Red Bulu i dobiju golgetera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • seljo

    5. jun 2020 | 04:11

    london je metropola isto kao kad bi birao izmedju beograda i panceva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA