≫ 

Rusi otkrili kakvu platu traži Despotović: Bivši napadač Zvezde nije ubedio CSKA, ali ne odustaje

Želi bivši reprezentativac da iskoristi momenat

  • 3
Đorđe Despotović

Foto: MN Press

Đorđe Despotović oprostio se od Orenburga, i dalje traži novi klub, a u Rusiji se pitaju zašto još nije pronašao destinaciju, iako je jedan od najboljih strelaca lige.

Despotović je bio sedmi strelac lige do prekida šampionata, sa osam pogodaka, što nije mala stvar, s obzirom na to da se radi o klubu koji je tek 13. u šampionatu koji igra 16 timova.

Bilo je reči da bi Despotović mogao u CSKA, ali je ta opcija propala, a ruski novinar Mihail Gončarov pisao je o situaciji u kojoj se našao nekadašnji igrač Crvene zvezde.

Istakao je da se Despotović odlično snašao u ruskom fudbalu, fizičke predispozicije su mu pomogle da se afirmiše i izbori za svoje mesto, uz dobru statistiku, ističe se da ipak ima 28 godina.

- Minimalni period koji Srbin očekuje je trogodišnji u ugovoru, a njegov potencijal za dalju prodaju je nizak. Novi ugovor morao bi da mu bude najveći u karijeri, a novi klubbi trebalo da iskoristi Despotovića specifično za rezultat, bez daljih ciljeva. U isto vreme, finansijska očekivanja su velika, Despotović ne razmatra ponude manje od milion evra - piše Gončarov.

Despotoviću preostaje da strpljivo sačeka željenu ponudu kako bi naplatio dobre rezultate u Orenburgu, a prethodno je igrao za Astanu, Tobol, Kairat, Žetisu, Crvenu zvezdu, Lokeren, Spartak i Sopot.

Video: El Fardu Ben glavom postigao gol, a onda je odao počast ubijenom Džordžu Flojdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milance

    5. jun 2020 | 12:34

    Da ne uvredim momka ali..pet boljih stopira sad negde na putu :)

  • Smederevac delija

    5. jun 2020 | 08:58

    Dodji kod nas u Cz i mi smo raspad kao i ti ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA