Savo Milošević "ribao" Sadika: Treneru Partizana "prekipelo", održao sastanak oči u oči s napadačem

Šef stručnog štaba crno-belih pokušava da vrati Nigerijca u kolosek

  • 8
Umar Sadik, Savo Milošević, FK Partizan

Foto: MN Press

Dan posle četvrtfinalne utakmice Kupa u Surdulici, gde je Partizan eliminisao Radnik (2:1) i plasirao se u dalji tok takmičenja, Umar Sadik je morao na "disciplinovnje" kod trenera Sava Miloševića. Šef stručnog štaba crno-belih je održao sastanak "oči u oči" sa Nigerijcem, ne bi li mu skrenuo pažnju na ponašanje i egoističan pristup na terenu, koji remeti celu grupu, ali i ugrožava rezultate kluba.

Neosporno je Sadik činio i čini dobre stvari za crno-bele, no, dešavalo se u minulim mesecima da mu dođe "žuta minuta" i da upadne u kontraritam, koji poput vira "zavrti" celu ekipu.

Bilo je situacija kada ga je Milošević zbog toga menjao u poluvremenu, skretao mu pažnju, vraćao ga u kolosek i svaki put je stao iza napadača, braneći ga od javnosti i pravdajući njegove povremene gafove godinama (22). Ali...

Minulog vikenda, u prvenstvenom meču sa Mladošću iz Lučana, Sadik je u drugom poluvremenu izborio jedanaesterac, a onda je, mimo dogovora, bukvalno oteo loptu prvom izvođaču Bibrasu Nathu i izveo kazneni udarac.

Izraelac je s pravom negodovao, a Milošević izgubio nerve i odmah zamenio obojicu, da bi potom već na klupi održao “bukvicu” Sadiku, rekavši posle utakmice da će "slučaj" biti rešen u svlačionici.

Video: Sadik oduzeo izvođenje penala Nathu, ali pogodio za 3:1

Međutim, u Surdulici je fudbaler nastavio stramputicom i izgleda dotakao "crvenu liniju" šefa stručnog štaba. Ne samo da je bio jedan od najslabijih igrača na terenu, već je igrao neku svoju utakmicu, potpuno van ritma, bez želje da sarađuje, sa gomilom pogrešnih rešenja i odluka u situacijama kada je Partizan mogao da "zaključa" i mirno privede meč kraju.

Milošević ga je ponovo poslao na klupu, a odmah posle meča bukvalno je otrčao u svlačionicu, poručivši usput da “neki igrači troše kredit” i da će morati da se dozovu pameti.

Video: Miloševića opet razljutio Sadik: Rešavaćemo problem u okviru porodice

Dan kasnije je održao individualni sastanak sa Sadikom, gde mu je verovatno predočio sve "grehe" u proteklom periodu, a epilog će biti poznat već u subotu od 16.30 na prvenstvenom meču sa Spartakom u Subotici.

Ukoliko, naravno, mera disciplinovanja ne podrazumeva i "hlađenje" Sadika na klupi za rezervne igrače.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    5. jun 2020 | 13:06

    Prodajte tog buzdovana i kupite ozbiljnog igrača sa njim neka ide i Šćekić, Matić koji ne može da igra za Partizan zato što je Seoski igrač, Ivanović i još 5-6 igrača. Ova Uprava proda Pavlović za 10 mil. a para nigde kupuju neke seljačke igrače zato što su jeftini. Zato Grobari moji dok je ova Uprava CZ će biti prvak.

  • Blok 2 I stari Merkator

    5. jun 2020 | 12:42

    Savo prodaj bukovu gradju

  • Sale

    5. jun 2020 | 14:15

    Treba ga prodati i dovesti nekog ko ume da igra fudbal...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA