Lalatović o žrebu: Bilo mi je svejedno koga ćemo dobiti

Trener Vojvodine ističe da mu je bilo svejedno protiv koga će igrati u polufinalu

  • 2
nenad lalatović

Foto: MN Press

U polufinalu Kupa Srbije, fudbaleri Vojvodine sastaće se sa ekipom Čukaričkog u Beogradu, i to već u sredu u 17 časova.

Meč će biti odigran već za pet dana, odnosno iduće srede i to od 17 časova, a to je ujedno biti treća utakmica između ova dva rivala ove sezone. Oba prethodna meča završena su remijem, pošto je u Beogradu bilo 0:0, a u Novom Sadu 1:1.

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović očekuje tešku utakmicu u polufinalu, ali se nada da njegov tim može da dođe do finala Kupa Srbije.

Još pre žreba sam rekao da mi je potpuno svejedno koga ćemo dobiti u polufinalu i da mi je bitno samo to da sve protekne u najboljem redu, a siguran sam da će tako i biti. Sva tri potencijalna rivala koja smo mogli da dobijemo su izuzetno dobre ekipe, tako da smo znali da nas svakako očekuje težak meč. Igraće se na Banovom Brdu, što je otežavajuća okolnost za nas, ali želimo plasman u finale – kaže Lalatović.

Vojvodina je prošle nedelje igrala 1:1 protiv Čukaričkog na „Karađorđu“, u 27. kolu Super lige Srbije.

Na tom meču smo mi bili bolji u prvom, a oni u drugom poluvremenu. Sada će se igrati na njihovom terenu, gde su, ove sezone, u prvenstvu poraženi samo od Crvene zvezde i igrali nerešeno protiv nas, a sve ostale utakmice su dobili. Čovek koji je vlasnik tog kluba tretira Čukarički kao svoju kuću, a igrače kao svoju decu, te se sigurno radi o jednom od najorganizovanijih klubova u državi. Međutim, i Vojvodina je sređen klub, koji ima agilnu uprave, kvalitetne igrače i brojne navijače, tako da, kao što oni žele plasman u finale, sigurno ga želimo i mi, a mislim da će u polufinalu šanse biti 50:50 – ističe Lalatović.

Pre utakmice protiv Čukaričkog, Vošu već sutra od 14 časova očekuje meč u Ivanjici protiv Javora, u 28. kolu Super lige Srbije.

Stanje u ekipi pred ovaj meč je dobro. Očekuje nas teška utakmica, jer Vojvodina je u Ivanjici uvek teško dolazila do bodova. Za mene će najvažnije biti to da se niko ne povredi, kako ne bismo bili oslabljeni pred meč protiv Čukaričkog. Naravno, iako ću možda napraviti neke izmene u timu, neću mnogo eksperimentisati sa sastavom, jer nam je želja da i sa ovog gostovanja donesemo tri boda u naš Novi Sad – rekao je Lalatović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ra

    5. jun 2020 | 15:01

    Stvarno ti je sve jedno, jer dokle god je zvezda u kupu i ne ispadne od drugih ekipa, vi kup necete osvojiti. Jer u medjusobnom duelu vi gubite i pre nego sto utakmica pocne, tako su odredili.

  • Malajac

    5. jun 2020 | 14:47

    Stvarno ovoga ti krsta.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA