≫ 

Da li je to na pomolu veliki povratak Duška Tošića u reprezentaciju Srbije?

Sportski direktor FSS Vladimir Matijašević ističe da je svim potencijalnim reprezentativcima na raspolaganju centar u Staroj Pazovi

  • 6
Fudbalski savez Srbije, Duško Tošić, Dušan Tadić Foto: FSS

Srpski fudbaleri Dušan Tadić i Duško Tošić su u Srbiji i formu održavaju trenirajući u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije (FSS) pod nadzorom koordinatora za oporavak i fizičku pripremu Andreje Milutinovića.

Tadić nema obaveze u Ajaksu, gde je sezona prekinuta, dok Tošić, član kineskog Gvandžua R.F, čeka nastavak sezone u toj zemlji.

Kako se navodi na sajtu FSS, sportski direktor Vladimir Matijašević je sa najbližim saradnicima doneo odluku da svim potencijalnim reprezentativcima Sportski centar bude na usluzi za rad tokom boravka u svojoj zemlji.

Srbiju očekuje baraž za Evropsko prvenstvo, a konačan datum odigravanja baraž utakmice sa Norveškom očekuje se 17. juna kad se sastaje Izvršni komitet Evropske fudbalske unije (UEFA).

Podsetimo, Duško Tošić nije bio deo reprezentacije još od Mundijala u Rusiji 2018. godine. Poslednja utakmica bila mu je protiv Švajcarske, a upravo je njemu u poslednjim trenucima meča pobegao Đerdan Šaćiri i postigao gol koji je, ispostavilo se, eliminisao Orlove sa prvenstva.

Nakon toga ušao je u sukob sa Mladenom Krstajićem koji ga više nije zvao, a nije se nalazio na spisku ni kod novog selektora Ljubiše Tumbakovića. Njegovo treniranje u Staroj Pazovi naznaka je da bi moglo da dođe do velikog povratka u nacionalni tim.

Video: Duško Tošić provozao decu rodnim selom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • seljo

    5. jun 2020 | 18:30

    znaci i dalje smo treca liga

  • Др

    5. jun 2020 | 17:27

    Али обавезно да тренира само извођење аута! Последњи пут када сам га гледао, ни једном ,једини пут није погодио свог играча!

  • dexter

    5. jun 2020 | 16:54

    Odmori Dule...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA