≫ 

Mančester odustao od Vernera, okreće se Sanču iz Borusije

Ekipa sa Old Traforda se povukla iz trke za Tima Vernere koji će najverovatnije u Čelsi

  • 2
Džejdon Sančo Foto: screenshot/youtube.com/Insight Football

Prema izveštajima, Mančester Junajted je odustao od potrage za Timom Vernerom kada su shvatili da im je glavni cilj Džejdon Sančo dostupan. Crveni đavoli se nadaju da bi ponuda vredna 100 miliona funti mogla da iskuša Borusiju Dortmund da proda njihovu cenjenu imovinu.

Кrilo je dugo povezano sa prelaskom na Old Traford uprkos vremenu koje je proveo u gradskom rivalu Mančester sitiju igrajući za mlađe kategorije.

Sančo je prošlog vikenda stigao do het-trka u svom prvom startu od povratka u Bundesligu, pošto je Dortmund pobedio Paderborn sa 6-1.

Timo Verner Foto: AP/Tanjug

S obzirom da je Sančo siguran da će doprineti igri tima, čini se da menadžer Junajteda Ole Gunnar Solskjer daje prioritet potpisu 20-godišnjaka pre novog napadača.

Junajted je već dogovorio produženje ugovora o zajmu Odiona Ighala iz Šangaja Šenhua do kraja januara 2021.

Sa druge strane Londonski Čelsi se, izgleda, pokazao spremnijim da se bori za potpis napadača Lajpciga Tima Vernera, koji je u toku dana "dogovorio" saradnju sa Liverpulom.

Ipak, veleobrt je najavio nemački Bild, koji tvrdi da šampion Evrope ipak nije raspoložen da plati 60 miliona "Bikovima" što je visina "izlazne" klauzule u ugovoru sjajnog golgetera.

Tu je "uskočio" Čelsi, koji je sada na "pol" poziciji da angažuje Vernera, strelca 31 gola na 30 utakmica ove sezone u svim takmičenjima, uz 12 asistencija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA