≫ 

Terzić posle otpuštanja Kataija: Zvaćemo ga sigurno, već sam pričao sa Mrkelom i Stankovićem

Podgrejao je želje navijača

  • 9
ALEKSANDAR KATAI Aleksandar Katai u dresu Zvezde, Foto: MN Press

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nagovestio je da bi Aleksandar Katai mogao da se nađe u taboru svog nekadašnjeg kluba.

Katai je prekinuo saradnju sa Los Anđeles Galaksijem zbog rasističkog skandala supruge Tee, što je zvanični epilog dobilo posle sastanka sa klubom.

- Iskreno mi je žao što je zbog jednog nepromišljenog gesta na društvenim mrežama Aleksandar Katai ostao bez ugovora u LA Galaksiju, jer sam siguran da je on izvanredan čovek koji nije niti rasista niti bilo šta drugo negativno što bi moglo da mu se stavi na teret - rekao je Terzić.

Katai zaista nije imao veze sa stavovima svoje supruge koja je putem Instagrama iznela nekoliko strašnih tvrdnji, kada je podelila i fotografiju demonstrante iz SAD i pozvala na njihovo ubistvo.

Zvezdi nije trebalo mnogo vrmena da reaguje i uvidi svoju priliku kada je reč o 29-godišnjem vezisti.

- Katai je izvanredan igrač koji uvek ima otvorena vrata u Crvenoj zvezdi - dodao je direktor Zvezde.

Aleksandar je za Zvezdu igrao od jula 2015. do kraja avgusta 2016. godine i tokom tog perioda se profilisao kao jedan od najboljih igrača u crveno-belom.

Na 68 mečeva koliko je odigrao za klub sa Marakane, postigao je 31 gol i podelio je 15 asistencijama i odatle otišao u Alaves, Čikago Fajer i naposletku Galaksi.

- Danas sam na tu temu razgovarao sa Dejanom Stankovićem i Mitrom Mrkelom, i sva trojica smo se složili u jednom: on je igrač koji je na vanserijski način, golovima, asistencijama, driblinzima i uopšte igrama obeležio jedan period u našem klubu. Katai je profil igrača koji će uvek biti potreban Crvenoj zvezdi. Sada treba da vidimo da li će se i njegove želje i ambicije poklopiti sa našim. Razgovaraćemo, to je sigurno - istakao je Terzić.

Video: Dejan Stanković: U Kupu nema prijateljstva sa Savom dok traje meč

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    5. jun 2020 | 21:09

    Terzo care 🔴💪

  • Vile sampion izraziti favorit

    5. jun 2020 | 23:17

    Terza ne palamudi mnogo, decko ima ciste papire, sa ovim igracima koje imamo trenutno se ne moze u ligu sampiona, momku cetvorogodisnji ugovor od 3 milke, rastereti vezu imamo 5 zadnjih vezniz, dovedi Prijovica i jos jednog, dva dobra pa da napadnemo. I onako nam je skoro put otvoren u najgorem slucaju do Lige uefa.

  • емоције

    5. jun 2020 | 21:54

    Дођи кући бре!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA