≫ 

Sančo kažnjen zbog šišanja: Doveo kući poznatog frizera i prekršio pravila, pa prozvao Bundesligu

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Džejdon Sančo oglasio se posle kazne koju je dobio zbog stilizovanja frizure

  • 0
FK Borusia, Augsburg Foto: Tanjug/AP

Sančo je ovakav postupak čelnika nemačkog fudbalskog prvenstva nazvao "potpunom sprdnjom".

Džejdon je doveo poznatog frizera i time prekršio pravila karantina u Nemačkoj, a kažnjen je i Sančov saigrač Manuel Akanđi.

U javnosti su osvanule fotografije šišanja na kojima se vidi da niko nema zaštitnu opremu, što je bilo sporno za nemačku Bundesligu.

- Bundesliga je kaznila Džejdona Sanča i Manuela Akanđija. Oni su prekršili standarde hihjenskog i infektivnog protokola u kući, jer su zakazivali šišanje, a posebno i medicinsko-organizacioni koncept Bundeslige. Nema dileme da i profesionalni fudbaleri treba da se šišaju, ali to treba da se uradi u skladu sa medicinskim organizacionim konceptom - navodi se u saopštenju lige.

Bild tvrdi da je frizer Vini Nana Karkari šišao i Rafaela Gereira i Torgana Azara i Aksela Vitsela, ali i Dan-Aksela Zagadua.

Karkari se kasnije oglasio tvrdnjom da nije nosio masku samo za potrebe fotografisanja, a Borusija Dortmund je istakla da će svoje fudbalere podsetiti na pravila koja treba da shvate vrlo ozbiljno. Bundesliga je prva od velikih koja se vratila takmičenju sredinom maja.

Video: Skači, skači, beri, beri: Nole u trešnja izazovu

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA